Vrijdagavond en zondagavond karaoke in 't ankertje met Alwin. (Friday and Sunday evening Karaoke)

Zoek een liedje uit in boek of op site, schrijf het liedje en je naam op een briefje en lever deze in bij de discobar en je bent zo aan de beurt.

Zaterdagavond disco (60-70-80th)
of  live muziek voor jong en oud ..
(Saterday evening Disco Night or
live music)

Gezellige muziek van toen en nu voor jong en oud, kortom het is weer swingen op zaterdagavond in
't ankertje ...
Zondagmiddag voetbal kijken in
't ankertje gezellig met een potje bier onder elkaar .
(Sunday afternoon
watching foothbal on beamer screen)

Belangrijke wedstrijden worden uiteraard tussendoor live op de dag van uitzending
bekeken en dit alles op beamerscherm en
HD TV.       Start
ONZE BAR
KARAOKE
VOETBAL
DISCO / Live Music
  Stop
Copyright 2009  Alert Computers Onderhoud
 De agenda
 Karaoke lijst
 Wie zijn wij
Lijst wordt geladen ..
KARAOKE & DISCO
FEESTJE TE VIEREN ?  VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN MET DISCO, KARAOKE, LIVE MUZIEK EN FILMOPNAME IS OOK MOGELIJK.

Koningstraat 25 - Den Helder
Lijst wordt geladen ..
     Foto's
In Google Chrome browser : History wissen in instellingen om het laatste nieuws te kunnen zien !
Overheidsubsidie op nieuwbouw eist zijn tol nu ook op bestaande horeca gelegenheiden.


Om zoveel mogelijk overheidssubsidie op dure woningbouw te kunnen uitbuiten welke  eigenlijk is bedoelt  om zo snel mogelijk sociale woningen in Nederland te bouwen daar waar nodig is, werkt den Helder inmiddels ook vrolijk mee om eigenaren van panden die prive of aan bedrijven verhuren en nog in gebruik zijn aan te sporen tot snelle verkoop aan de gemeente zodat deze snel naar vastgoedbeheer den helder kunnen worden doorgeschoven en gesloopt  voor de bouw van dure woningen en opstrijken van de riante bouwsubsidie om deze later weer tegen de normale prijs te kunnen doorverkopen.

Een uitgekiend verdienmodel waar deze subsidie dus eigenlijk niet voor was bedoeld.

Een lopend horeca bedrijf die openbaar toegankelijk is en door de wet artikel 7:290 BW is na huuropzegging normaliter ook  beschermd tot dat de rechter anders beslist en de bewoner die al jaren woonachtig boven zo'n gelegenheid woont geniet huurbescherming maar komen zonder pardon gelijk op straat te staan.
  


De geplande bruiloftsreceptie op 15 november van het meisje die een noodoproep op facebook had geplaatst met een moeder die niet al te lang meer te leven heeft en op kort termijn geen beschikbare ruimte kon boeken kan dus helaas bij ons ook geen doorgang meer vinden. Gelukkig is er op het laatste moment elders voor haar nog iets geregeld kunnen worden. De geplande live muziek optredens voor deze maand en volgende maand en met de kerst zijn allemaal geannuleerd.

Het alternatief middels verhuizing naar de Razende Bol op de Zuidstraat bleek een behoorlijke tegenvaller en onhaalbaar door de extreme hoge borg van 3800 euro en de bijkomende kosten van herstelwerkzaamheden en inrichting voor deze gesloopte ruimte.

Wij zijn nog aan het rondkijken dus wie weet is dit misschien nog niet het einde ...


Helaas betekent dit dus ook het einde van het pand het Ankertje en de bovenbewoner. De grond is verkocht door de Fam. Buijs aan de gemeente en deze stoot het gelijk weer door aan vastgoed beheer Den Helder. Het heeft bijna iets weg van een criminele organisatie onder het mom van betere woningbouw. Maar eigenlijk draait het dus gewoon allemaal weer om zelfverrijking.