Ineke's Xmas Homepage - recensies

Tot mijn grote verrassing duikt mijn Xmas Homepage zo nu en dan op in de media. Dat is natuurlijk heel erg leuk voor een enthousiast homepage bouwer. Hier een verzameling van de recensies e.d.

Op 8 december 2002 verscheen de link naar mijn site op Startpagina.nl in het kader van kerstmis samen met nog 2 links. Het resultaat hiervan zie je hiernaast. Ik dacht echt even dat er iets aan de teller mankeerde want ik wist niet dat ik op Startpagina stond. :-)))

* December 2001 - In Net Magazine van December stond ook een link naar mijn site, alleen héél jammer dat quicknet (mijn provider) net in December alle homepage adressen wijzigde van soneraplaza naar quicknet. Gelukkig konden nog wel heel veel mensen mij toch vinden.

nedstat

Ik ben in ieder geval dik tevreden over het aantal bezoekers van mijn site deze Kerst!!
Ik begon in september met ongeveer 5500 bezoekers en nu staat de teller boven de 17000, geweldig! 
Alle bezoekers BEDANKT!

tijdschrift artikel* In nr.26 van Computer Idee (dec.2000) stond mijn site genoemd in het artikel, aftellen tot kerst.

tijdschrift artikel

*Op de website Surfaholic stond op 22 december 2000 een stukje over mijn site:
Ineke's XMAS Homepage
22 december: December is Ineke's favoriete maand. Ze bouwde twee jaar geleden een homepage die helemaal over de kerst ging. Inmiddels heeft haar site een facelift gekregen. Je kunt kiezen uit een leuke collectie familiefoto's met witte randen of een flinke hoeveelheid kerstkaarten die ze zelf gemaakt. Ze vertelt erbij hoe je deze kaarten kunt maken. Ook zijn ze als plaatjes te downloaden. Verder zijn er teksten van kerstliederen en voor de kinderen een kerstverhaal en een aantal kleurplaten. De platen kun je uitvergroten en uitprinten en zijn zo als kleurplaat te gebruiken. De site ziet er mooi uit. Ze deelt de ruimte die het beeldscherm biedt goed in, heeft alles in kerstkleuren vormgegeven maar toch heel afwisselend. De site bevat trouwens ook andere delen, die zeer de moeite waard zijn om naar te kijken. Ze werkt veel met het programma Flash, dat bewegende beelden geeft en heeft onder andere een hele leuke fotokubus gemaakt.

* Uit mijn gastenboek 15-12-99:
Effe een reactie uit Utreg. Knap werk!! Hoe doe je dat allemaal, vraag ik me af. Leuke kerst en een goed uiteinde toegewenst vanuit Utreg.PS: Ik heb je URL uit de "SPITS". (gratis krantje verkrijgbaar op de verschillende NS stations)

* Interview met Friese Lokale radio 12-12-1999 Je kunt het interview in mp3 formaat downloaden om te beluisteren.(3,1Mb) Klik met rechts op het woord interview en kies: "doel opslaan als..."

Xmas