de samenvattingen
Het Aanbod
Europa
Markten 1
Markten 2
Modellen
Overheid
De Vraag
Welvaart
De Wereld

Laat een berichtje achter :)

Wat is dit?
Een website met samenvattingen van de LWEO lesbrieven economie, die ik vorig jaar en de jaren daarvoor heb gemaakt.

Maar waarom zet je die samenvattingen dan op internet?
Okee, lang verhaal: ik maakte al sinds de vierde klas samenvattingen van de lesstof economie. Gewoon, omdat ik me bij het leren zo ergerde aan die lappen tekst, ik had alles liever wat beknopter. En daarnaast is er ook geen handigere manier om stof op te nemen dan het maken van een samenvatting, vind ik tenminste. Toen we in de vijfde een tentamen zouden hebben voor "het Aanbod" ging het als een lopend vuurtje door de klas dat ik een samenvatting van de stof had. "Oh, wil je de samenvatting dan ook even naar mij mailen, alsjeblieieieft?". Ik ben niet te beroerd om iets voor een ander te doen hoor, maar het mailen werd ik op een gegeven moment zat. En ik dacht: waarom zet ik de samenvatting niet even op internet? Dat is een stuk makkelijker. Niet alleen voor mij, maar ook voor de andere mensen. En die "samenvatting op internet" was binnen een paar jaar uitgegroeid tot een site met de samenvattingen van alle LWEO lesbrieven (2e fase VWO). Ja inderdaad, was. Vorig jaar heb ik examen gedaan, en ik ben geslaagd! :) Sinds het begin van de zomervakantie ongeveer ligt de server, waarop de site toen stond, plat. Ik had toen zoiets van "who cares... er is toch niemand die in het vliegtuig naar de USA, op het tropische strand van Thailand of gewoon op een stretcher in de achtertuin behoefte heeft aan samenvattingen van economie stof." Maar nu het schooljaar weer begonnen is, begint er bij mij toch iets te knagen. Al die samenvattingen staan werkloos op mijn C-schijf, terwijl al die aardige scholieren het internet afzoeken voor een samenvatting voor economie. De samenvattingen staan nu dus weer online zoals je ziet. Uit solidariteit ;-)

Wie ben je eigenlijk?
Karlijn. :-)

Ik heb een vraag/opmerking... wat nu?
Je kunt je ei op deze pagina kwijt, als je iets naar beneden scrollt. Ik moet zeggen, ik ben verzot op berichtjes ;-) Als je commentaar hebt op de samenvattingen, er kunnen best nog foutjes inzitten, kun je dat hier ook kwijt. Ik heb (of maak...?) alleen geen tijd om de samenvattingen te veranderen, ik ben nu namelijk druk bezig met m'n studie (die overigens geen economie of ook maar iets in die richting is), en allerlei andere dingen. Maar, als je het duidelijk op de site neerzet, zullen de mensen het ook wel zien.

Okee, dat was alles wat ik jullie wilde vertellen. Bijna alles. Er rest mij namelijk nog te zeggen: véél succes met jullie toetsen/tentamens en examens! En de groetjes,
KarlijnLaat een berichtje achter :)