Welkom op mijn website.

 

Deze website is bedoeld voor sporters.

Ik ben Thea en heb in 1985 mijn diploma sportmassage gehaald. In het seizoen 1986/1987 ben ik bij de vv Flevo terecht gekomen, en heb het daar enorm naar mijn zin, helaas kan ik het beroep niet naar behoren uitvoeren, door eigen klachten, namelijk rugklachten, (ik ben er daardoor ook een aantal jaren uitgeweest, en ben daar nu op halve kracht zeg maar, maar gelukkig kan ik nog steeds mijn kennis overdragen om erger te voorkomen!)   en het leek mij wel leuk om een website op te zetten voor sporters, zodat een opgelope blessure niet onnodig erger wordt, door het juiste te ondernemen! Het beste is, wanneer je een blessure hebt, om een  sportmasseur, (sport)fysiotherapeut, of eventueel huisarts te bezoeken, wanneer de blessure niet over wil gaan, of wanneer het geblesseerde gedeelte zoveel pijn veroorzaakt, zodat je je been bijv. niet meer normaal kan gebruiken, omdat het bewegen daarvan erg pijnlijk is. Hier krijg je de juiste advies, om erger te voorkomen maar vooral om weer aan een spoedig herstel van je blessure te werken.   

 Beter is natuurlijk een blessure te voorkomen, maar ja dat heb je niet altijd in eigen hand als sporter, al is het wel zo dat regelmatig trainen, zeer belangrijk is, behalve dat je spieren zo wennen aan de gevraagde inspanning tijdens een wedstrijd, je word minder snel moe, waardoor je ook minder snel "gekke" dingen gaat doen, je techniek is beter door veelvuldig te trainen, en ook dat komt weer ten goede van het wel of niet een blessure oplopen. Door op deze website wat tips enz te vermelden hoop ik zo anderen daarmee te helpen!

Aan de website wordt nog gewerkt, Ik zal regelmatig wat opschrijven, maar dat zal wel na juni worden, omdat ik eerst mijn oude website

geheel moet overzetten!!!!

Maar ...............................er wordt aan gewerkt, dus kom over een poosje nog eens langs.