Dick speelt op een Lace Helix Bass in een neckthrough uitvoering met mahonie bodywings, uitgerust met twee Alumitone humbuckers. Zijn versterker is een 250 Watt MiniMark van Markbass en hij heeft twee eigenbouw boxen van 36mm Berkenmultiplex met ventilatiepoorten en uitgerust met twee Eminence hoogvermogen 10 inch basspeakers. Deze combinatie is zeer handzaam en heeft zeer mooi laag en defenitie.

 

Arie gebruikt een Yamaha HipGig met een extra Piccolo snaretom en een 13 inch Rototom. Als bekkens heeft Arie gekozen voor Paistle. Voor transport kan je de toms stapelen en opbergen in de basdrum!

 

De gitaar heeft Frans samengesteld uit losse onderdelen. De body is van ultralicht Elzenhout en weegt net 1 kilo. De body is zodanig gevormd dat de gehele gitaar perfect in balans is en door de afwijkende vorm hangt de gitaar meer naar voren zodat de hogere regionen op de hals makkelijker bereikbaar zijn. De elementenbezetting bestaat uit drie singlecoils Alnico Texas set van GFS of Lace Gold pickups en een Little'59 humbucker van SD. Tevens een grafieten topkam en Graphtech zadels. Hierdoor behoort snaarbreuk tot het verleden. Sperzel lockingtuners (4 om 2) en de tremelo is opwaarts geblokkeerd. Voor versterking heeft hij een Line6 Pod2.3 met een voorversterker met toonregeling van GuitarFetish en als vermogens versterker een Hypex 180 Watt HiFi pulsversterker. Hieraan zijn gekoppeld twee lichtgewicht zuiltjes van underlayment met ieder 4 Visaton dubbelcone 6 inch PA speakers. Ook deze set is klein en draagbaar.