Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 22-feb-2020

Home Over ons Teven Dekking Puppy's Nakomelingen Beweging Jonge Hond Contact

 

                               

 

"N" nest

Cassy en Balak vom Hause Anin zijn 19 februari

trotse ouders geworden van 5 reuen en 2 teven.

Alle pups zijn reeds besproken!

 

 

Informatie over het Nest:

 

Wat kunt u van ons verwachten:

Wij doen ons uiterste best om de pups de eerste 7/8 weken van hun leven de start te geven die nodig is, zo is gedurende het groot brengen van de pups altijd iemand thuis, worden de pups in huis groot gebracht, krijgen ze de juiste voeding, worden ingeënt, ontwormd, gecontroleerd door de dierenarts, gechipt en gesocialiseerd met alles in en rondom huis. De pups groeien letterlijk op tussen ons, onze dochter, haar vriendjes en vriendinnetjes en onze honden.

Garanties zijn er echter nooit te geven, een hond blijft een natuurproduct dus 100% uitsluiting kunnen we (helaas) niet geven. Wij kunnen slechts onze uiterste best doen, en dat hebben we ook gedaan, om met in onze ogen een verantwoorde combinatie ouderdieren te fokken. We verkopen uitsluitend onze pups met een koopovereenkomst, waar dat allemaal in is vastgelegd. Voor u besluit een Rottweiler te kopen, lees de bijsluiter over de Rottweiler, onder aan deze pagina, die geschreven is door het LICG aandachtig door en kijk of de Rottweiler is wat u zoekt!

Veel fokkers gebruiken lijsten die ingevuld moeten worden over behuizing en dergelijke. Oncontroleerbaar, sociaal wenselijke antwoorden zijn gemakkelijk te geven, dus hier kiezen wij niet voor. Het zegt ook niet veel, want wij zien de hond bijvoorbeeld liever in een klein huis, waar op een goede manier aandacht aan de hond geschonken wordt, dan iemand met een hectare grond en er niet naar om kijkt.
Wij verkopen geen puppies zonder van tevoren een ‘kennismaking’ gesprek met uw gezin te hebben. Wij kunnen dan met u kennis maken en u met ons en onze honden. Wij willen dan ook graag weten, waarom u een Rottweiler wilt, wat uw verwachtingen en plannen zijn. Beide partijen kunnen dan kijken of het vertrouwen er is om een pup bij ons aan te kopen en voor ons een pup te plaatsen in een voor hem of haar prettige omgeving. Voor een impulsaankoop hoeft je bij ons dus niet aan te kloppen.

Er komen redelijk veel Rottweilers in asiels en rescue organisaties terecht; en dit willen wij onze pups besparen. Wij werken ook met een koopovereenkomst, waarin onder andere ook staat dat de hond, als deze om welke reden dan ook weg moet (dat kan altijd, denk aan echtscheiding, overlijden enz.) deze EERST aan ons aangeboden moet worden. Zodat wij een goed tehuis kunnen zoeken, en door ons gefokte honden geen omzwervingen door asiels hoeven door te maken….

Natuurlijk houdt het niet op zodra u uw pup meeneemt! Nazorg is een vrij breed begrip. Voor vragen die je hebt met betrekking tot de pup, over gedrag, omgang, verzorging of gezondheid zullen we meedenken en mag je van ons advies verwachten. Wanneer de nieuwe eigenaar dit wenst, blijven we adviezen en extra hulp geven wanneer het niet zo loopt zoals men van te voren dacht. Hierover hebben we al vele complimenten mogen ontvangen.

 

U krijgt van ons:

*      Een rottweilerpup die in overleg het beste past bij uw gezinssamenstelling en wensen.

*      Een Koopovereenkomst

*      Ingeënt

*      Gechipt

*      ISAG 2006 DNA  

*      Elke 2 weken ontwormt

*      EU-paspoort

*      Officieel FCI stamboom in aanvraag

*      Puppy pakket

*      Een kleedje en speeltje met nestgeur voor de pup

*      voeding voor de eerste weken

*      Een puppy map met alle informatie over de pup enz

*      Club blad van de Nederlandse Rottweiler club

*      Nazorg

 

Wat verwachten wij van u?

Dat u weloverwogen besluit om uw leven voor hopelijk minstens tien jaar aan uw hond te verbinden. Dat betekent dus ook dat er rekening met hem of haar gehouden moet worden tijdens vakanties, weekendjes uit enz. Dat er een cursus gevolgd moet worden, dat de hond consequent moet worden opgevoed. Bedenk wel, een Rottweiler is geen speelgoed! Maar een karaktervolle hond met veel temperament, die meer nodig heeft dan 3 keer per dag een blokje om. Een Rottweiler heeft dagelijks genoeg beweging nodig, en ook geestelijke uitdaging. Eén of andere vorm van training is dan ook zeer aan te bevelen, zoals een basis cursus gehoorzaamheid, G&G, Fietsen, Joggen, lekker wandelen, maar ook in de IPO sport kan de Rottweiler veel van zijn driften kwijt, speuren, gehoorzaamheid en pakwerk. Maar dat is geen must. Uw hond zal u dankbaar zijn voor iedere vorm van training en/of beweging!

Het gaat er ons vooral om een goed huis te vinden voor onze pups.

Wilt u meer informatie of een reservering doen, neem gerust contact met ons op... 0229-238575- 0682537373 of Email

 

Voordat u besluit een Rottweiler te kopen, lees de onderstaande documenten aandachtig!
 

 

 

 

Wij hebben onze honden verzekerd bij Reaal Dier & Zorg,

een dierenverzekering voor ziektekosten, om zo verassingen te voorkomen.

 

 

 

 

Copyright 2003-2020 © "Soño Cachó Rottweilers". Alle rechten voorbehouden/All rights reserved