Eigen Duivensite

 

Laatst bijgewerkt op:

zondag 27 maart 2005

 

Opbouw Vitesse

 

Opbouw Overnachting

 

Kwekers

 

Kweekmethode

  

Prestatie Vitesse

 

Prestatie Overnacht

 

Links

 

 Contact

 

 

Nieuws

 

 LAATSTE NIEUWS

Diverse

 Ringenzoeker

Route Planner

Tv Gids

Telefoon Gids

Voorlopige Uitslagen

 

 

 

Duiven pagina’s

 

Duivennet

Duivenstartpunt

Duivenpagina

Npo

Postduivennet

Pigeonplaza

Pigeons world wide

 

 

Weersberichten

 

NEDERLAND

BELGIE

FRANKRIJK

 

Verkoop site’s

 

Duiven verkoop

First price pigeons

Postduiven verkoop

Top pigeons

 

 

gratis jonge duif

 

 Schrijf iets in het gastenboek 1* per jaar verloting en kans op een gratis

jonge duif

 

 

 

 

 

 

 

 

copywriter noorderdonck

Voor duiven te koop klik op de muis

  

           

 

Welkom op de site van G.h.j.Bijenhof. ik ben de eigenaar van kweek & advies bureau Noorderdonck en van Noorderdonck.net. Ik wens u veel lees en kijk plezier op mijn site en zie u graag nog eens terug

 

Een van de aanschaffingen in  het jaar 2004 is o.a.: De Shakira een rechtstreekse gebr.brugemann en afkomtig uit de aller beste lijnen. Ze is een dochter van De Radja (inteelt 62) * De Malinda. De radja speelde o.a. 3e Pov.Montauban en de Malinda speelde o.a. 43e+59e+66e Nationaal Super !!!. zie voor uitleg bij de Kwekers.   

 

 

 

 

 

Ook werden er nog een rechtstreekse dochter gekocht van het fenomeen

 de Melvin speelde zelf een 14e Nationaal Pau en komt rechtstreeks uit de fameuze Orhan en de Tycha van de Gebr. Brugemann.De Orhan speelde o.a. 5e en 12e Nationaal en de Tycha speelde o.a. 3e Nationaal Pau Zie toelichting bij de  Kwekers

 

Is een van de absolute basis duiven van het hok. Is dan ook niet voor niets stamduif A. de Hugo is nog een rechtstreekse zoon van de Legendarische Witbuik van Batenburg & zoon  * een dochter van de Ruffec. Deze Ruffec is trouwens weer een ˝ broer van de Witbuik men kan dus gerust stellen dat de Hugo een inteelt is naar de Witbuik.

Zie toelichting bij de kwekers

 

 

 

 

 

 

 

 Wederom een super kweekster maar dan uit de lijnen van de fameuze Witbuik van batenburg en zoon. Haar vader is een rechtstreekse zoon van de witbuik en haar moeder is een ˝ zuster van de super 05. is tevens de moeder van de  Dey-Bohra. met o.a.

69e  Montauban Fondclub Noord en zuid Holland.

Zie toelichting bij de Kwekers

 

Is een van de absolute basis duiven van het hok. Is dan ook niet voor niets stamduif . De Jacob is nog een rechtstreekse zoon van de Legendarische Witbuik van Batenburg & zoon  * De Marseille duivin. Deze Marseille duivin komt weer uit een zuster van de vader van de Witbuik men kan dus gerust stellen dat de Jacob een lijnteelt is naar de legendarische Witbuik. Zie toelichting bij de kwekers

 

 

 

 

 

Een super lijnteelt kweekduivin ook weer uit de gouden lijnen van Nico Volkens. Haar vader is een zoon van het Pau koppel en is dus een klz.van het bonte koppel terwijl haar moeder weer een rechtstreekse dochter uit het fameuze bonte koppel is.

Zie toelichting bij de Kwekers.

 

 Is een van de absolute basis duiven van het hok. De Amon komt uit een zoon * een dochter van het Fameuze Bonte koppel van Mister Magic Nico Volkens. Hij is nu reeds de vader van o.a. van de Dey-Borha met o.a.

69e Montauban Fondclub Noord en zuid Holland.

Zie toelichting bij de Kwekers

 

 

 

 

 

 

.

 

            

 

      TEKST-, PRIJS- EN MODELWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN.                                                                                     

 

Nedstat Basic - Free web site statistics