Hoofdlinks

Terug naar de startpagina
Het laatste nieuws
Ajax Showtime artikels
Ajacieden met blessures
Het Forum
Bekijk onze foto´s
Naar het gastenboek
Geschiedenis van Ajax
Alles over de Jeugd
Links van Ajax Showtime
Onze partners
Ons Aller Ajax
Uitslagen Ajax Showtime enquetes
Vele wallpapers
Mail de webmasters
Van der Vaart: "Ik hoef geen Ferrari"

Rafael Van der Vaart is de meest besproken Nederlandse voetballer van dit moment. Het is moeilijk aan het worden om de Ajacied in je 'programma' te krijgen, maar voetbalmaandblad JOHAN lukte het deze maand, december 2002, om een verhaal over Rafael Van der Vaart te publiceren. Hier volgen de leukste uitspraken van hem.
"Functionele techniek is een bal aannemen en perfect doorspelen, niet tien keer hooghouden en een hakje geven"
"Ik lijd bijna nooit balverlies, heb een goede pass en kan een man passeren"
"In elk elftal was ik 1 van de belangrijkste speler, de verbindingsspeler, de man die vertraagt en versnelt. Die lijn heb ik eigenlijk moeiteloos doorgetrokken naar het eerste"
"Ik zal nooit met rood het veld afgaan"
"Mijn allermooiste doelpunt was vorig jaar tegen Feyenoord in de Kuip. Ik schermde de bal goed af, ging op snelheid langs Ferry de Haan en maakte het beheerst af. Na dat doelpunt liep ik naar het vak van mijn Feyenoord-vriend om hem te jennen"
"Ik heb een vaste en lieve vriendin en hoef geen Ferrari. Ik vind het fantastisch voor Mido, maar ik zou me erin schamen. Ik probeer te blijven wie ik ben, uiteindelijk heb je daar het meeste aan"
"Het kan geen kwaad om nog een jaar bij Ajax te blijven, maar je weet nooit wat er gebeurt in voetbal. Ik weet dat ik nog kan groeien bij Ajax. Er zit veel potentie in het elftal, dat zou ook niet de reden zijn om weg te gaan. In de groep leeft niet het idee dat het elftal kost wat het kost bij elkaar moet blijven. Dat is niet meer van deze tijd. Iedere speler weet dat het ieder voor zich is"Klik hier voor meer artikels van Ajax Showtime

Copyright 2001 - alle rechten voorbehouden
by Sjoerd Valkering & Dennis van Duin
http://www.ajaxshowtime.com