Hoofdlinks

Terug naar de startpagina
Het laatste nieuws
Ajax Showtime artikels
Ajacieden met blessures
Het Forum
Bekijk onze foto´s
Naar het gastenboek
Geschiedenis van Ajax
Alles over de Jeugd
Links van Ajax Showtime
Onze partners
Ons Aller Ajax
Uitslagen Ajax Showtime enquetes
Vele wallpapers
Mail de webmasters
Contact

Als er nog supporters zijn die het leuk vinden om iets te doen voor Ajax en supporters, dan kunt u altijd even een mailtje sturen of je misschien een rubriek kunt beheren op onze fansite, want ook wij hebben het druk. Mocht er echt veel 'werk aan de winkel' zijn, dan laten wij u dat ogenblikkelijk weten op deze pagina.

Heeft u ook een Ajax-pagina gemaakt en wilt u dan materiaal van onze website gebruiken? Dat kan natuurlijk, wij zijn tenslotte allemaal fan van dezelfde club en een eenheid vormen is belangrijk. Zorg er wel voor dat je niet alles kopieert en dat een link naar onze website duidelijk aanwezig is op uw desbetreffende pagina.

Voor de supporters die contact zoeken met de webmasters van Ajax Showtime, dan kunt u voor vragen, opmerkingen of suggesties natuurlijk altijd terecht bij redactieajaxshowtime@hotmail.com.

Mocht u webmaster Sjoerd Valkering persoonlijk willen bereiken, mail dan naar svalkering@hotmail.com.

Wilt u webmaster Dennis van Duin bereiken, mail dan naar dennisvanduin@hotmail.com.

Inmiddels hebben wij een uitstekende kenner zien te vinden van de jeugd van Ajax. Sander Plijter zal de rubriek 'jeugd' voor zijn rekening gaan nemen. Mocht u hem willen bereiken, mail dan naar sanderplijter@hotmail.com.

David maakt tegenwoordig ook deel uit van het team van Ajax Showtime. De nieuwsposter is vrijwel altijd op de hoogte van het laatste nieuws en zal onder andere het nieuws actueel houden. Mail dan naar mitadax@hotmail.com.

We hopen u ten alle tijden te kunnen helpen. Mocht u een keer geen reactie ontvangen, stuur dan gewoon opnieuw een e-mail, want we kunnen natuurlijk e-mails uit het oog verliezen.

Copyright 2001 - alle rechten voorbehouden
by Sjoerd Valkering & Dennis van Duin
http://www.ajaxshowtime.com