Hoofdlinks

Terug naar de startpagina
Het laatste nieuws
Ajax Showtime artikels
Ajacieden met blessures
Bekijk onze foto´s
Naar het gastenboek
Geschiedenis van Ajax
Links van Ajax Showtime
Onze partners
Ons Aller Ajax
Uitslagen Ajax Showtime enquetes
Vele wallpapers
Extra
Mail de webmasters
Extra

Ajax 2 viert feest met Walker & Co NU OOK ALLES OVER DE JEUGD VAN AJAX
De jeugopleiding is een belangrijk aspect binnen voetbalclub AFC Ajax. Jaarlijks breken er spelers vanuit de eigen jeugdafdeling door naar het eerste elftal en daarom houden wij u in deze rubriek op de hoogte van de toekomst van Ajax. Wekelijks zal er informatie te vinden zijn over de uitslagen van alle jeugdelftallen en zullen we proberen jeugdspelers te interviewen. Wij zijn nauw betrokken bij enkele hogere jeugdelftallen en hopen van die ploegen ook zo vaak mogelijk wedstrijdveslagen te publiceren. Klik hier of op de foto om naar deze rubriek te gaan.


NIEUW CHAMPIONS LEAGUE AVONTUUR
Ajax begint halverwege augustus aan de derde voorronde voor de Champions League van het seizoen 2003-2004 en zal zich via een knock-out systeem van een uit- en thuiswedstrijd moeten plaatsen voor het toernooi. Voor info over data en tegenstander, klik hier.PROGRAMMA AFC AJAX IN EREDIVISIE

In de week van 2 juli werd dan eindelijk het competitieprogramma voor het seizoen 2003-2004 van de Eredivise bekend gemaakt. Ajax start op zondag 17 augustus in het Gelredome tegen Vitesse en speelt haar laatste wedstrijd van het seizoen op zondag 16 mei in Tilburg tegen Willem II.

Copyright 2001 - alle rechten voorbehouden
by Sjoerd Valkering & Dennis van Duin
http://www.ajaxshowtime.com