17-12-2013
18:33
Voorspel uitslagen in finaleronden

Om de voetbalpool na de voorrondes extra levendig te maken, heeft EKPool2012 een ingebouwde mogelijkheid om de deelnemers ook de wedstrijden in de finaleronden te laten voorspellen.

De deelnemer dient wel voor het begin van het toernooi de voorronden voorspellen en welke ploegen zich kwalificeren. Deze kan de deelnemer niet meer wijzigen tijdens het toernooi. Wat wel als extra komt is dat de deelnemer ook de uitslagen (!) van de finalewedstrijden kan voorspellen. Deze moet hij al bij het inschrijven opgeven, maar als de paringen na de voorrondes bekend zijn, dan kan hij/zij zijn/haar voorspelde uitslagen eventueel wijzigen. Dus naast de (voor aanvang van het toernooi) opgegeven voorspellingen omtrent welke ploegen zich kwalificeren, kan de deelnemer alleen de uitslagen (na eventuele verlenging) van de finalewedstrijden voorspellen. (wijzigbaar tijdens het toernooi)

Na het verstrijken van de deadline kan dat niet meer. (De deadline is 1 uur voor het begin van de eerste wedstrijd in een nieuwe Finaleronde)

Op het inschrijfformulier wordt de deelnemer gevraagd om een code. De combinatie van zijn naam en code moet de deelnemer gebruiken om een voorspelling van een finalewedstrijd op te kunnen geven of te wijzigen. Het wachtwoord wordt gecontroleerd door het programma zodat een deelnemer niet andermans voorspellingen kan wijzigen.

Poolmaster Hans


17-12-2013
18:32
Veel gestelde vraag

Als aan het einde 2 personen gelijk eindigen bijvoorbeeld op de 1e plaats, dan worden de bedragen van de 1e en 2e plaats bij elkaar opgeteld en door 2 gedeeld. Alleen bij de 8e plaats, 1e plaats in het voorrondeklassement en 1e plaats in het vragenklassement, wordt dit bedrag door 2 gedeeld.

Bij verdere vragen klik op het e-mail icoon in het menu.

Poolmaster Hans