15e en laatste Schermertreffen
6 t/m 9 juni 2013 
Thema: terug naar de jaren 80


Laatste Schermertreffen

Helaas maar waar. Dit jaar wordt het het laatste Schermertreffen. Mede door veranderende bedrijfsvoering van de boer is het niet meer in te passen om het feestterrein vrij te houden van koeien. Ook door de lage opkomst vast de afgelopen jaren en de tijd en moeite die gaat zitten in de meeting is het financieel ook steeds lastiger om het budget rond te krijgen. Of er nog een vervolg wordt gegeven aan het Schermertreffen weten we niet. In ieder geval niet op dezelfde locatie. 

We gaan er natuurlijk wel een groot feest van maken dit jaar !!!


Het Schermertreffen
Het Schermertreffen is een meeting die toegankelijk is voor iedereen die in een CitroŽn rijd. Het maakt dus niet uit of je in de oudste of modernste  CitroŽn type rijdt. Gezelligheid staat voorop. Tijdens de meeting worden er diverse activiteiten georganiseerd.  op deze website vind u meer informatie over het Schermertreffen. 

De locatie
De locatie van het meeting terrein zal als vanouds weer zijn op een boerenweiland. Het terrein is gelegen aan de rand van de polder de Schermer in een rustig, landelijk en zeer waterrijk gebied, precies tussen Alkmaar en Purmerend vlakbij het dorpje Grootschermer. Grootschermer is een voormalig vissersdorpje. In het navigatiemenu onder het kopje omgeving kunt u meer over het dorpje en de naburige dorpjes lezen. 
Het adres van het meetingterrein is: Middenweg 9, 1843KC in Grootschermer.
In het navigatiemenu onder het kopje route vindt u een routebeschrijving naar het meetingterrein.
Klik hier voor voor een luchtfoto van het meetingterrein.

De activiteiten
Ook  jaar zullen weer de nodige activiteiten op het programma staan. O.a.  kinderspelen, live muziek, marktkraampjes, gezamenlijke ontbijt . In het navigatie menu vindt u meer informatie over de activiteiten. Klik hier voor meer informatie over de activiteiten

Faciliteiten 
Op het terrein zullen de volgende faciliteiten te vinden zijn:

  • Drankenverkoop in de bier carrousel

  • Snack verkoop 's avonds

  • Bijna het gehele weekend gratis koffie en thee

  • Zeer nette toiletten

  • Een warme douche.

  • Grote feesttent van 10x15 meter

Informatie
Voor meer informatie, reacties, vragen of suggesties over het Schermertreffen kunt u met een van de volgende nummers bellen : 06-55563806 (voor en tijdens de meeting) (Jeroen) of een email versturen aan schermertreffen@hotmail.com dan krijgt u zo spoedig mogelijk een reactie terug.

Kosten
Het inschrijfgeld is  35,00 euro per auto. Voor CCNL leden geld dat men doormiddel van de pas 5 euro korting krijgt. Dit bedrag dient ook betaald te worden wanneer men 1 nacht over blijft en /of men een tent o.i.d opzet en dient betaald te worden bij de inschrijvingen en geld per auto. Dus als u met twee auto's komt betaald u ook voor twee auto's.

Belangrijk

  • Het terrein is pas toegankelijk voor bezoekers vanaf donderdag.

  • Helaas is het gebruik van vuurkorven o.i.d. en het maken van vuur is niet toegestaan door de gemeente Schermer. Met uitzondering van het kampvuur nabij de Grote tent door de organisatie. 


Laatst bijgewerkt op : zondag 02 juni 2013 15:49