Chinese kool met gehakt

Categories:
none

250 gm snelkook zilvervliesrijst (pak a 4; 00 g, ah)
1 chinese kool
1/2 kuipje conimex javaansepinda sat‚s; aus (a 300 g)
3 eetlepels zonnebloemolie
2 theelepels gemberpoeder
1 pakje gegrild gehakt (ca. 250 g,; josef dettelbacker)

Bereiden: Zilvervliesrijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Chinese kool schoonmaken, wassen en in reepjes snijden. Pindasaus maken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten.

Kool met gemberpoeder al omscheppend in ca. 5 minuten roerbakken. Intussen gehakt in plakjes snijden en ca. 1 minuut verwarmen in magnetron op vol vermogen (700 watt). Zilvervliesrijst op bord scheppen. Daarnaast kool scheppen. Gehaktplakjes in midden leggen en pindasaus erover schenken, lekker met zilveruitjes.

Bevat per eenpersoonsportie: 620 kilocalorie‰n eiwit 24 g vet 30 g koolhydraten 65 g

WIJNCATEGORIE: 4 Friszoete tot halfzoete witte wijnen. Schweigener Guttenberg

Contributor: AH Weekrecepten
Yield: 4 personen
Preparation Time: 00:25