Eiersalade met pasta en zalm

Categories:
none

300 g schelpjesmacaroni
1 el olie
4 eieren
3 vleestomaten
200 g gerookte zalm
dressing
1 el vers citroensap
2 dl zure room
1/2 dl halvanaise
2 el kappertjes
1 el fijngesneden dille
1 druppel Tabasco
zout
peper
garnering
dille
1 el kappertjes

300 g schelpjesmacaroni volgens verpakking beetgaar koken. Koud afspoelen en met 1 el olie omschudden. 4 eieren in 7 min. hard koken, daarna 1 ei in plakjes snijden, rest grof hakken. Vruchtvlees van 3 vleestomaten in blokjes snijden. 200 g gerookte zalm in kleinere stukjes roeren. Dressing roeren van 1 el vers citroensap, 2 dl zure room, dl halvanaise, 2 el kappertjes, 1 el fijngesneden dille, 1 - 2 druppels Tabasco, zout en peper. Macaroni, zalm, tomaatblokjes, gehakt ei en dressing omscheppen. Garneren met toefjes dille, plakjes ei en 1 el kappertjes.

voedingswaarde : 495 kcal p.p.

Contributor: Tip Culinair maart 1997
Yield: 4 personen
Preparation Time: 00:35