Rijst met champignon-hamragout

Categories:
none

300 gm rijst
1 ui
250 gm champignons
250 gm ham
75 gm boter
1 doosje maggi ham-champignon saus
1 eetlepel(s) tomatenketchup
1 eetlepel(s) gesnipperde bieslook

ca. 20 minuten Bereiding: Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper intussen de ui en snijd de champignons in plakjes. Snijd de ham in blokjes.

Verhit 25 gram boter en fruit de ui. Voeg de champignons en ham toe en roerbak die nog even mee.

Bereid de saus met 50 gram boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus met de tomatenketchup en de bieslook door het ham-champignonmengsel.

Afwerking: Schep de rijst in een grote schaal en verdeel de saus erover.

Lekker met peultjes en een tomatensalade.

Recipe by Feest-special Maggi 2000

:Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450886,459711654,Kalorio

Yield: 4 personen serv