Chilisaus

Categories:
none

250 gm uien
1/2 kg tomaten
1 theelepel(s) zout
1 theelepel(s) peper
3 eetlepel(s) citroensap
500 gm rode pepertjes of madam janet pepe; r,

Meng de fijngehakte peper met de fijngehakte uien. Pureer de theelepel(s) tomaten. Roer het ui-pepermengsel, citroensap, zout en peper door de tomatenpuree. Roer alles goed door. Doe het mengsel in afgesloten potjes en plaats dit ca. 5 minuten in een pan met kokend water en laat daarna afkoelen.

Voor 1 2 personen: neem de hoeveelheid uien, tomaten en pepertjes dan naar eigen gebruik en laat het verwarmen in potjes dan achterwege naar dien het gelijk op met chili con carne. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 22.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459711899,Kalorio

Yield: 4 personen serv