Feijoada (braziliaanse stoofschotel)

Categories:
none

200 gm chorizo
100 gm ontbijtspek
200 gm runderlappen
150 gm varkensfricandeau
2 eetlepel(s) olie
2 uien in stukken
2 geperste teentjes knoflook
1 madame jeanette peper
100 gm blokjes pompoen
1 bakbanaan in blokjes
1 mango in blokjes
2 bl zwarte bonen (a 400 gr), afgespoel; d en uitgelekt
1 het sap van 1 limoen
1 zout, peper

Snijd de worst en het vlees in blokjes. Verhit de olie en bak het vlees al omscheppend enkele minuten. Voeg de ui, knoflook, Madame Jeanette en zoveel water toe dat de ingrediČnten net onder staan. Breng het gerecht Aan de kook en stoof het vlees afgedekt in ca. 2 uur gaar. Voeg de pompoen en banaan toe en stoof ze in ca. 20 minuten gaar. Warm de mango en de bonen mee. Breng op smaak met limoen, zout en peper.

Lekker met gefrituurde reepjes zoete aardappel. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712729,Kalorio

Yield: 4 personen serv