Biefstuk met oesterzwammen en groenten

Categories:
none

500 gm kogelbiefstuk
1 bosje lente-uitjes
1/2 chinese kool
150 gm oesterzwammen
1 gele paprika
1 rode spaanse peper
2 eetlepel(s) honing
1 eetlepel(s) chinese kruiden (mccormick)
2 teentjes knoflook, gekneusd
1 ca. 2 cm geraspte gemberwortel
2 eetlepel(s) ketjap manis
2 eetlepel(s) eetlepels olie

Biefstuk, lente-ui, Chinese kool en oesterzwammen in reepjes snijden.

Paprika in kleine blokjes en Spaanse peper in ringen snijden. Honing, Chinese kruiden, knoflook, gember, ketjap, olie en 1 1/2 dl water mengen. Vlees hierin 2-3 uur marineren. Vlees uit marinade scheppen. In wok olie verhitten en vlees ca. 1 minuut roerbakken. Lente-ui en paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kool en oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Spaanse peper erdoor scheppen. Serveren met pandanrijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712633,Kalorio

Yield: 4 personen serv