Bietensalade met perendressing

Categories:
none

2 rijpe peren (doyenné du comice)
1 eetlepel(s) citroensap
1 bakje geraspte bietjes (250 g, ah)
1 zakje walnoten (65 g, baukje)
1 zakje veldsla met bietjes (75 g, a; h)
1 portie perendressing (zie recept)
1 ronde ring doorsnede ca. 6 cm

Bereiden: Peren schillen, klokhuizen verwijderen en in partjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Geraspte bietjes in vergiet goed laten uitlekken. Walnoten fijnhakken. B Veldsla over vier borden verdelen. Ring in midden zetten en vullen met biet. Ring verwijderen. Dressing over torentje en salade spren-kelen. Gameren met partjes peer en walnoten.

Bereiden: ca. W minuten Prijs p.p.: f 3,75, € 1,70 Bevat per eenpersoonsportie: 275 kilocalorieên eiwit 4 g-vet 23 gkoolhydraten 15 g

Wïjncategorie: 4 Moselland Graacher Himmelreich Riesling

Bron: allerhande 11-2001

:Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 9.05.2002 :Fingerprint : 26450889,459712934,Kalorio

Yield: 4 personen serv