MAJO'S OPENINGSTIJDEN:

Maandag:GESLOTEN
Dinsdag:12.00 - 22.00 uur
Woensdag:12.00 - 22.00 uur
Donderdag:12.00 - 22.00 uur
Vrijdag:12.00 - 22.00 uur
Zaterdag:12.00 - 22.00 uur
Zondag:12.00 - 22.00 uur

Alle feestdagen geopend!

MAJO'S bestellijst downloaden:

Wie zijn wij

Wij zijn Wang en Chen en wonen samen in de Goorn. In oktober 2009 kregen wij de mogelijkheid om snackbar Majo over te nemen op de Dorpsstraat in Tuitjenhorn. Aangezien wij allebei wat horeca ervaring hebben opgedaan, leek ons dit een enorme uitdaging. Al snel bleek er behoefte aan een goede cateraar in de omgeving, en ook in dit gat zijn wij gesprongen. Omdat wij ruim 10 jaar horeca ervaring hebben opgedaan in gerenommeerde restaurants durfde we deze uitdaging wel aan. En tot en met vandaag krijgen wij eigenlijk alleen maar lof over onze verzorging van onze catering.

Cafetaria Majo, waar men kan kiezen uit een van de tientallen belegde broodjes. Daarnaast is er een ruim assortiment van de best kwalitatieve snacks die er te krijgen zijn. Wij hebben ook heerlijke maaltijden die u kunt nuttigen aan een van onze tafels of aan onze gezellige bar. En natuurlijk is er voor de kids ook een menu beschikbaar. We tellen binnen 24 zitplaatsen en in het zomerseizoen ook nog eens 24 buiten.

Wij zijn alle feestdagen geopend, behalve met kerst, dus u bent bijna het hele jaar door welkom in onze Cafetaria.

Bezorgen van snacks of maaltijden is voor bedrijven mogelijk, maar dit moeten we samen even afstemmen i.v.m. de mogelijke drukte. Kijk voor onze fax/bestellijst even onder het kopje "Faxlijst".

Tot snel!