Even voorstellen.

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Monique Rood, 43 jaar. Getrouwd met Marc en moeder van Sheila (17) en Tim (14).

Ik werk op dit moment als gastvrouw/receptioniste bij Brugman Keukens en Badkamers in Alkmaar. Mijn vaste werkdagen zijn vrijdag en zaterdag en ik werk ook op koopzondagen en feestdagen.

Hiervoor werkte ik van oktober 2007 tot 31 augustus 2012 als telefoniste/receptioniste bij VLIEG op het hoofdkantoor in Alkmaar.

Ik heb een aantal creatieve hobby's gehad in de afgelopen jaren. Ik ben begonnen met kaarten maken, daarna kwam er scrapbooking bij en ook nog sieraden maken. Op dit moment maak ik alleen kaarten en verkoop ik mijn zelfgemaakte kaarten via deze website.

Van 2002 tot 2005 ben demonstratrice geweest bij een hobbywinkel in Hoorn.

In mijn vrije tijd sport ik ook. Ik sport op dit moment 2 keer per week. Het ene uur is B-Kick (soort combinatie van boksen en aerobics) Een ander uur doe ik fitness of steps. Ik heb 2 jaar gedanst (diverse verschillende stijlen, hiphop, house en latin etc) maar helaas is de animo voor de volwassenen groep achteruit gelopen en is er dit jaar geen les :-(

Sinds 2009 heb ik het figureren ontdekt en werk op die manier mee aan diverse televisieprogramma's, films, fotoshoots, bedrijfsfilms en andere leuke opdrachten. Vaak ben je op de achtergrond aanwezig en soms mag je ook meedoen op de voorgrond. Met afwisselende regelmaat doe ik leuke opdrachtjes en af en toe een casting voor een commercial of serie. Ik heb al een rolletje gehad in de Net5 serie Dokters en heb al diverse leuke rolletjes mogen vervullen. Meer hierover is te zien op mijn andere website. http://moniquerood.wix.com/moonpassion

 

Groetjes Monique