WinBank

Welkom op de WinBank website. WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. De boekhouding maakt u snel aan met de wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde boekhoudingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven weergegeven op buttons. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren geďmporteerd worden van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

WinBank Hoofdscherm

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank Importeerscherm

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank, Preview of Online hulpfile pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

WinBank is vooral geschikt voor het bijhouden van uw privé boekhouding. Bent u op zoek  naar een eenvoudig gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma  voor zakelijk gebruik, kijk dan eens naar Minipak boekhouding .

Laatste Nieuws:
8-9-2018: Uitgave van WinBank versie 2.8.0. met ondersteuning voor Digitale documenten en toevoeging van ondersteuning voor het nieuwste BNP Paribas Fortis overschrijvingen export bestand. Zie de nieuwspagina voor meer details of downloadt hem hier.

8-2-2018: Uitgave van WinBank versie 2.7.4.2 met ondersteuning voor het nieuwe Rabobank CSV formaat, enkele nieuwe functies en enkele bug fixes.

16-6-2017: Uitgave WinBank 2.7.0 met Ribbons. Zie de
Preview pagina's of de nieuwe Online Hulpfile voor een preview.
 

Homepage Het Web
WinBank Overschrijvingelijst

© WWW.LVTSoftware.nl