WinBank

Welkom op de WinBank website. WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. De boekhouding maakt u snel aan met de wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde boekhoudingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven weergegeven op buttons. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren geďmporteerd worden van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

WinBank Hoofdscherm
WinBank Importeerscherm

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank en Preview pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

WinBank is vooral geschikt voor het bijhouden van uw privé boekhouding. Bent u op zoek  naar een eenvoudig gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma  voor zakelijk gebruik, kijk dan eens naar Minipak boekhouding .

Laatste Nieuws:
9-2-2017: Uitgave van build 11 van bčta versie 2.7.0. met de Ribbons.
13-11-2016: WinBank versie 2.6.3.1: Met ondersteuning voor het opnieuw veranderde Fortis BNP Paribas formaat. Zie de
nieuwspagina voor meer details of downloadt hem hier.
22-10-2016: WinBank versie 2.6.3: Met ondersteuning voor het nieuwe Fortis BNP Paribas formaat en die de SEPA velden van het ING importeerformaat weer goed herkent. Verder enkele bugfixes.
29-5-2016: WinBank versie 2.6.2. met enkele bugfixes.
20-12-2015: Uitgave van de eerste build van bčta versie 2.7.0. In deze versie zullen de buttonbars vervangen worden door Ribbons.
 

Homepage Het Web
WinBank Overschrijvingelijst

© WWW.LVTSoftware.nl