WinBank

Welkom op de WinBank website. WinBank is een eenvoudig gratis Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé boekhouding. U kunt met dit freeware boekhoudprogramma al uw persoonlijke inkomsten en uitgaven bijhouden. De boekhouding maakt u snel aan met de wizard, waarbij u kunt kiezen uit eenvoudige tot zeer gedetaileerde boekhoudingen.

Op het hoofdscherm worden al uw saldo's, inkomsten en uitgaven weergegeven op buttons. Overschrijvingen maakt u aan door op 2 buttons te klikken, waardoor u geld verplaatst van de ene geldbron naar de andere geldbron. Overschrijvingen kunnen via Internet bankieren geďmporteerd worden van alle grote Nederlandse en vele Belgische banken.

WinBank Hoofdscherm

Met behulp van de vele overzichten krijgt u snel een inzicht waar uw geld vandaan komt en waar het heen gaat. Bijna alle overzichten zijn voorzien van een of meer grafieken.

Met rapporten maakt u uw eigen overzichten. En de automatische overschrijvingen helpen u een overzicht te houden van de maandelijkse inkomsten of uitgaven.

WinBank Importeerscherm

WinBank bevat modules voor budgetten, saldovoorspellingen, bezittingen, beleggingsfondsen en water-, gas-, elektra- en brandstofverbruik. Wilt u weten wat WinBank nog meer kan en voor wie het bedoeld is, kijk dan eens op de Over WinBank, Preview of Online hulpfile pagina's. Bevalt het, dan kunt u WinBank downloaden op de Download pagina.

WinBank is vooral geschikt voor het bijhouden van uw privé boekhouding. Bent u op zoek  naar een eenvoudig gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma  voor zakelijk gebruik, kijk dan eens naar Minipak boekhouding .

Laatste Nieuws:
8-2-2018: Vooruitgave van WinBank versie 2.7.4.2 met ondersteuning voor het nieuwe Rabobank CSV formaat, enkele nieuwe functies en enkele bug fixes. Zie de nieuwspagina voor meer details of downloadt hem hier.
30-9-2017: Uitgave van WinBank versie 2.7.3 met enkele kleine aanpassingen en meerdere bugfixes.
16-6-2017: Uitgave WinBank 2.7.0 met Ribbons. Zie de
Preview pagina's of de nieuwe Online Hulpfile voor een preview.
30-4-2017: Uitgave van build 13 van bčta versie 2.7.0. met de Ribbons. Inclusief nieuwe online hulpfunctie.
22-10-2016: WinBank versie 2.6.3: Met ondersteuning voor het nieuwe Fortis BNP Paribas formaat en die de SEPA velden van het ING importeerformaat weer goed herkent. Verder enkele bugfixes.

Homepage Het Web
WinBank Overschrijvingelijst

© WWW.LVTSoftware.nl