Download

[Home] [Bčta versies]

download.lvtsoftware.nl

Het boekhoudprogramma WinBank wordt uitgegeven als freeware. Dat wil zeggen dat het vrij gebruikt en gedistribueerd mag worden zolang de inhoud van het programma niet veranderd wordt. Alle versies zijn volledig functioneel. WinBank werkt gegarandeerd onder Windows 7, 8 (x86 versie) en 10.

Op deze pagina vindt u de laatste stabiele versie van WinBank.

8-2-2018: WinBank versie 2.7.4.2, Volledige versie (ZIP: 5.2 MB)
Virusmeldingen Viruscheck met VirusTotal
Windows Smartscreen: Windows 7+8 / Windows 10

8-6-2018: Uitgave van WinBank bčta versie 2.8.0. met Digitale documenten. Zie de Bčta pagina voor meer informatie.

8-2-2018: Uitgave van WinBank versie 2.7.4.2: Nieuwe versie met ondersteuning voor het nieuwe Rabobank CSV formaat en het Bunq CSV formaat. Verder meerdere nieuwe functies en bug fixes. Kijk op de nieuwspagina voor de details.

30-9-2017: Uitgave van WinBank versie 2.7.3 met enkele kleine aanpassingen en meerdere bugfixes.

4-8-2017: Uitgave van WinBank versie 2.7.2 met enkele kleine aanpassingen en meerdere bugfixes.

7-7-2017: Uitgave van WinBank versie 2.7.1 met enkele kleine aanpassingen en meerdere bugfixes.

16-06-2017: Uitgave definitieve versie WinBank 2.7.0

In WinBank 2.7.0. zijn alle bijna alle buttonbars vervangen door Ribbons. Ook zijn vele gerelateerde overzichten samengevoegd in 1 scherm. Zo zitten bijvoorbeeld alle bron- en groepoverzichten in 1 scherm, zodat u snel van de geselecteerde bron of groep de verschillende overzichten kunt bekijken in dezelfde periode. De hulpfile is vervangen door een online hulpfile met een nieuwe indeling en geheel aangepast aan versie 2.7.0, inclusief allemaal nieuwe Windows 10 + WinBank 2.7.0. screenshots.

De overige wijzigingen zijn:

 • De Budgetplanner kan nu de budgettabellen van alle brontypes tegelijk weergeven.
 • Sneltoetsen in het hoofdscherm uniform gemaakt. <CTRL ?> voor de bewerken/wijzigen functies, <CTRL ALT ?> voor de overzichten
 • Sneltoetsen in de overzichten uniform gemaakt voor zover van toepassing/mogelijk (klik hier voor een overzicht)
 • De valuta wissel button in het (Nieuwe) Overschrijvingen scherm is nu uit te schakelen, zodat deze niet per ongeluk geactiveerd kan worden.
 • Het gebruik van kruisposten is nu per bankrekening aan te zetten. Alleen als beide rekeningen de kruispost optie geactiveerd hebben, wordt de kruispost bron gebruikt. De Kruispost optie is te activeren in het "Bron wijzigen" scherm
 • Het Jaaroverzicht heeft nu een flexibele start en einddatum en heet vanaf nu het "Maand en jaarsaldo's overzicht". Het oude Jaaroverzicht overzicht is nog steeds beschikbaar door simpelweg 1 boekjaar te selecteren.
 • Beleggingsfondsen kunnen direct vanuit het Overschrijvingen importeren scherm gewijzigd worden
 • Het opmerkingen invoerveld kan nu permanent weergegeven worden in het importeren scherm (Instellingen Tab)
 • Geselecteerde tekst in het importeren scherm kan nu met 1 buttonklik omgezet worden in een importeerlabel
 • Er is nu een optie om toekomstige overschrijvingen automatisch uit te voeren tijdens het importeren van overschrijvingen. Automatische uitvoering vindt alleen plaats indien VanBron, NaarBron, datum en bedrag overeenkomen. (optie zit onder de importeeropties in het importeren scherm)
 • IBAN nummers kunnen nu altijd in het NL12 ABCD 1234 1234 12 formaat weergegeven worden (te activeren op Weergave tab van het instellingen scherm)
 • In het brandstofverbruik overzicht kan nu een lopend gemiddelde van het aantal kilometers per jaar weergegeven worden ipv de kilometers per dag sinds de laatste tankbeurt.
 • De bewerk meerdere buttons functies is nu geďntegreerd in de ribbon
 • De saldo kolomkop in overschrijvingenlijsten geeft nu aan of het om een dagsaldo gaat.
 • Mijn kalenderdagen kunnen nu een eigen kleur gegeven worden.
 • Grafieken kunnen nu ook als PNG opgeslagen worden.

13-11-2016: WinBank versie 2.6.3.1: Gelijk aan versie 2.6.3 maar aangepast aan het opnieuw veranderde BNP Paribas Fortis formaat. Ook worden nu de SEPA velden in het BNP Paribas Fortis formaat herkend. Zie de nieuwspagina voor meer details.

Opmerking:
Voor gebruikers die updaten vanaf 2.4.X of oudere versies: Bij het openen van uw boekhouding wordt het bestand automatisch omgezet naar het WinBank 2.5.X/2.6.X/2.7.X formaat. Dit bestand kan daarna niet meer geopend worden met de oudere versies van WinBank. Er wordt een backup gemaakt van uw originele boekhouding onder de naam [bestandsnaam]_oude versie.WBD

Bevalt WinBank, denk dan ook eens aan een donatie

Heeft u de oude versie 2.6.3.1 nog nodig, klik dan hier (Viruscheck met VirusTotal)

Alle Setups zijn gemaakt met Inno Setup Compiler geschreven door Jordan Russel

© WWW.LVTSoftware.nl