Casa da Palma

Casa da Palma

Wij hebben gister (10 mei-2014) een bezoek gebracht aan Martien op Casa da Palma.

Met haar goede uitleg was het goed te vinden. Martien heeft daar een fraaie oude boerderij gekocht, die verbouwd is/wordt. Ze is maar kort in Portugal en is bezig met de inrichting van haar nieuwe stek.

We werden heel hartelijk ontvangen ondanks dat we onze komst pas laat aankondigden. Martien is erg gastvrij. Ze bruist nog van de energie voor de plannen die ze heeft met haar nieuwe woonstek.We hebben er gezellig zitten babbelen oa over haar plannen en ook nog even heerlijk gezwommen. We voelden ons er gelijk al erg thuis/welkom. Het is een prachtige locatie. Mooi zwembad, Veel ruimte, zonnebanken, schaduw. Je kunt er zelf koken.

Het ligt in een landelijk omgeving ongeveer 15 minuten rijden van Tavira. Naakstrand Santa Luzia is daar vlakbij. Helaas ontbrak het ons om aan tijd om daar naar toe te gaan. Wat opviel was de enorme rust behoudens geluiden uit de natuur, sporadisch een auto die voorbijkomt of en vliegtuig dat aanvliegt naar Faro.

Ons bezoek was te vluchtig voor een uitgebreide beschrijving. Maar het is zeker niet verkeerd om daar heen te gaan. Ontdek het zelf en geniet daar het zuidelijke mediterrane klimaat.

Uitzicht over het zwembad met uitzicht op de natuur. Laat je niet weerhouden door deze open inkijk. De buren hebben er geen probleem mee en er wordt nog hard gewerkt aan de beplanting.