Dag 1

Eind juni 2015 hebben wij een 9 daagse rondreis gemaakt door de prachtige Cotswolds en Wales.
Omdat ik zelf voor de reis veel informatie bij elkaar moest zoeken op internet, kwam ik op het idee om hier voor anderen een website van te maken.
Dit gebied is erg geschikt voor wandelvakanties en het bezoeken van interessante dingen, maar ikzelf hou erg van riviertjes, watervallen en het platteland, dus daar is deze reis op gemaakt. Hotels, vliegreis en huurauto heb ik zelf van tevoren geboekt via internet.
Omdat wij van afwisseling houden waren dit 2 dagen Cotswolds, 1 dag in de stad Bath, door naar Wales en de reis werd afgesloten in de stad Chester.

Onze reis begon met een treinreis naar Amsterdam Schiphol, waar wij met Flybe om 14.00 uur naar Birmingham Airport vlogen. Daar had ik een huurauto geboekt. Wij hadden besloten dat wij per dag niet meer dan 200 kilometer wilden rijden. De eerste 2 overnachtingen waren in een hotel in Stratford upon Avon. Na het inchecken gingen we een wandeling maken door het stadje met winkeltjes, oude gebouwen en langs rivier Avon. Stratford upon Avon staat bekend als de geboorteplaats van William Shakespeare.

  • Stratford upon Avon
  • Stratford upon Avon canal
  • Stratford upon Avon
  • Rivier Avon