Jill Alise Karel

Mijn gegevens

Mijn dagboek

Groei overzicht

Gehoortest

Mijn fotoalbum

AMC

R. Mc Donalds

NIDCAP

BPD

Links

Gastenboek

Hoi, mijn naam is Jill Alise Karel en ik ben op zondag 09 mei 2004 te 02.53 uur geboren  in het AMC ziekenhuis te Amsterdam. Ik ben de dochter van Raymond en Marinka. Ik ben geboren toen mijn moeder nog maar 27 weken zwanger was.

 

Ik heb vervolgens 6 weken in het AMC ziekenhuis in Amsterdam op de afdeling Neonatologie gelegen. Daarna ben ik verhuisd naar het West Fries Gast huis in Hoorn. Daar heb ik vervolgens 10 weken op de couveuse afdeling gelegen. Na een verblijf van in totaal zestien weken in het ziekenhuis ben ik door de artsen ontslagen en mochten papa en mama mij eindelijk mee naar huis nemen.
 
In de zestien weken dat ik in het ziekenhuis heb gelegen is er genoeg gebeurd. Als je geïnteresseerd bent in mijn belevenissen in het ziekenhuis kan je dat lezen in mijn dagboek.


Laatste nieuws:
Wil je weten hoe het met mij gaat, klik dan hier !

Komende maandag, maandag 25 juli 2005, om 19.55 uur op nederland 2 kom ik op televisie. Tevens kom ik op die dag ook in de krant te staan. De telegraaf nog wel. Bijzonder hé ? Als je wilt weten in welk programma ik kom, dan moet je even hier klikken !
 

 

Mijn website is bijgewerkt tot woensdag 20 juli 2005 21:57