Welkom op de 2 website's van de Zundapp Club Noord-Holland

Door middel van deze website's, willen wij U wat meer informatie geven, over wat de Zundapp Club Noord-Holland precies doet. Op de volgende pagina's kunt U d.m.v. het navigatiescherm aan de linkerzijde van het scherm, de diverse activiteiten bekijken die wij in Noord-Holland organiseren. Van de meeste van onze ritten zijn natuurlijk foto's gemaakt, die U kunt bekijken door in het linkerscherm op "FOTO PAGINA" te klikken. Op onze tweede site (rechter logo onderaan deze pagina) staan nog meer foto's, filmpjes en Zündapp gerelateerde links
U kunt een bericht achterlaten in ons "GASTENBOEK", en berichten lezen die anderen daar hebben geschreven. Ook hebben wij de beschikking over een FORUM, waarop U nog meer informatie over Zündapp kunt lezen.
Indien U actief gebruik wilt maken van het Forum, dient U zich alleen even aan te melden, en dan kunt U ook reageren op berichten, en eventueel in de rubriek MARKTPLAATS een oproep plaatsen voor het onderdeel waar U naar op zoek bent, of eventueel Uw onderdelen, of complete Zündapp's te koop aanbieden. Het forum is via het navigatiescherm bereikbaar, maar deze opent zich in een nieuw scherm, waardoor de website van de Zündapp Club Noord-Holland nog steeds actief is in het voorgaande scherm.
Door op 1 van de onderstaande logo's te klikken, kunt U kiezen uit de verschillende websites.

 

                                                  

Klik het linkerlogo voor de ZCNH-website , en het rechterlogo voor Zundapp oldtimers

 

 


Additional website