Blue Mistery
 
 Verkade Albums
 
 Plaatjes Albums
 
 Schoolplaten
 
 Aap-Noot-Mies
 
 Reizen
 
 Links
 
Wij willen graag iets vertellen over onze Brits Korthaar raskatten.

Omstreeks 1993 raakten we enthousiast voor het Brits Korthaar Ras door de uitstraling en het karakter van deze raskat. Ons eerste "kind" was een blauw Britje en meteen hadden we ook een naam voor onze cattery gevonden... Wij waren "gevallen" voor het Blauwe Mysterie en de naam Blue Mistery vonden we heel toepasselijk.

Ascha, onze oudste poes, geboren op 16 juni 1994, is in 2007 overleden. Zij was een blauwe Brit. Een echte "SHEBA"-poes. Onze witte poes heet Chrissy en is geboren op 7 oktober 1995. We hebben een heel mooi en lieve creme poes Byou gehad, maar zij is op Valentijnsdag 2000 plotseling "verhuisd" naar het hiernamaals. We zijn heel blij met een kind van Byou, genaamd Brenthis en zij is geboren op 14 juli 1997.( zie foto boven ). Op een grote internationale Kattenshow in de RAI Amsterdam in 1997 heeft Brenthis, als kitten, veel bekers en een mooie plaquette "Best over best" gewonnen.Brenthis is Internationaal Kampioen. Inmiddels woont Brenthis bij Elly's zus in Den Haag.

In 2000 kwam Zazou, een creme poes bij ons wonen. Zij is geboren op 22 maart 2000. Zazou is in 2002 verhuisd en woont nu op de Brittenboot bij Toine en Marijke in Neck.

Wij hebben nog een prachtige driekleur poes met de mooie naam Noa. Zij is geboren op 22 oktober 2000.

In augustus 2006 is SARDIA van de PRONKSE SCHONEN, een mooie Brits Korthaar Black Golden Shaded poes, geboren 01-06-2006, bij ons komen wonen.

Zo af en toe hebben we met heel veel genoegen een nestje kittens.

Onze driekleur Noa heeft inmiddels meerdere keren kittens gekregen. Kijk maar eens op de FOTO SITES SIEDSMA
NOA'S KITTENS

De vader van de laatste drie nestjes 'toverballen' is een Chocolate Kater, Gangstar's Buster van Brits Korthaar Cattery Pronkstar uit Bolsward.

Op 28 oktober 2006 kreeg Noa een VIJFTAL kittens, waarvan LULU, een mooi zwart schildpad met wit poesje, in onze cattery blijft wonen.

Onze kittens worden heel huiselijk en mensgericht grootgebracht. MAAR...... het welzijn van onze poezen en het plezier, dat wij aan onze "kattenkinderen" beleven is voor ons het belangrijkste!!