HOME

Diverse-Oproepjes 3

HOME

 

Hier uw oproepje?

 Mijn_Naam: Gretha albers
 Ik_Zoek_Mijn: vriendinnetje van vroeger
 De_naam_is: Lia van de wetering
 Leeftijd_Geb: ?48
 Land: nederland
 Email: diny52@hotmail.com

 wie weet waar lia van de wetering is
wij waren in de jaren 60 vriendinnetjes
wij woonde samen in ROTTERDAM in de oldegaarde op een appartement
zij woonde bij haar ouders frans en zus van de wetering
 ik bij mijn tante greet en ome wil van herpen waar ik naar school ging
wie weet waar ze is?

 

 

 Mijn_Naam: Jaap Herwig
 Ik_Zoek_Mijn: collega's 1942-1945 in Bochum, Ruhrgebied, Duitsland.
 De_naam_is: Westfalia Dinnendahl Groppel A.G. Wedag
 Leeftijd_Geb: 83 jaar
 Land: Nederland
 Email: donkey7@versatel.nl

 Mijn vader, Jaap (Jacob) Herwig, zoekt collega's uit de barak in Bochum die ook bij Westfalia Dinnendahl Groppel werkten van 1942 t/m 1945. Hij was er samen met zijn broer, wijlen Arie Herwig en Nicolaas Sels uit Alblasserdam. Hij is nu 83 en wil graag weten of er nog mensen leven uit die tijd: Gerard Jansen van 't Laar, katholiek, uit Deventer, zong altijd: "Onze hond en buurmans hond", Jan Krijger, Arie Oosterbeek uit Dordrecht, Nico van Buren die waarschijnlijk in Zuid-Afrika woonde, had een goud- of diamantmijn. Neem kontakt op met zijn dochter Inge van der Poel Herwig: donkey7@versatel.nl of telefoon 0181657694. Zij geeft het dan door aan haar vader.

 

 

 Mijn_Naam: Leo van Rijswijk
 Ik_Zoek_Mijn: vriend
 De_naam_is: Gerhard  Magis
 Leeftijd_Geb: 60-62 jaar
 Land: wat mij is verteld Nederland
 Email: leovanrijswijk@casema.nl

 Ik ben op zoek naar Gerhard Magis we zijn mekaar uit het oog verloren toen hij naar Indonesie is vertrokken, maar ik heb gehoord dat hij weer terug is in Nederland.Hij komt oorspronkelend uit Aalten -Achterhoek.Misschien woont hij daar weer in de buurt.

 

 

 Mijn_Naam: hennie van der hoek
 Ik_Zoek_Mijn: jeugdliefde
 De_naam_is: cor blankers
 Leeftijd_Geb: ongeveer 70
 Land: nederland
 Email: jaffithlevy@hotmail.com


Ik ben op zoek naar oude jeugdliefde cor blankers,lijkt me leuk na 50 jaar te vernemen hoe zijn leven is verlopen!Wij kwamen beiden uit rotterdam,had een jonger broertje en zusje,en werkte als ober net als zijn vader.Hij woonde in de buurt van de nieuwe binneweg,zijn ouders waren bevriend met de fam.mosheuvel in rotterdam.

 

 

Hallo allemaal,
afgelopen zondag ochtend werd ik onverwacht gebeld door RadioStadDelft of ik om 12;15 uur in de uitzending van Straatje Mol mijn zegje wilde doen over de ontwikkelingen van de volkszang op 25 augustus a.s.
Robbie Lubben is erg veel zoekwerk voor me aan het verrichten en ik heb hem dan ook gevraagd of hij mijn plaats in wilde nemen om zíjn zegje te doen, daartoe was hij direct bereid en zodoende wijs ik jullie nu op zijn interview over de volkszangdag met daarin de ontwikkelingen en oproep om sponsors te vinden om dit geheel tot een Mega Delft Spectakel te kunnen maken.
In mijn gastenboek bericht 937 staat het e-mail adres van Robbie en in het interview noemt hij het telefoonnummer waarop hij te bereiken is. En als klap op de vuurpijl hebben Nanda & Joop bekend gemaakt dat de middag in levende lijve uitgezonden gaat worden.
Een nieuwtje van de kant van StadsRadioDelft is dat de zender nu ook rechtstreeks vanaf hun site te beluisteren is.
 
Ik hoop dat er heel veel mailtjes en berichtjes zullen komen met de vraag op welke rekening er geld gestort kan gaan worden en zoals ik in bovengenoemd berichtje heb geschreven ... als er geld overblijft is dat voor het goede doel.
 
Tot mailens en groetjes,
 
Jeanne Bouwmeester

 

 

 

Hier uw oproepje?

Home

Home