HOME

Diverse-Oproepjes 7

HOME

 

 

 

Hier uw oproepje?

 Mijn_Naam: SONJA VAN VLIET
 Ik_Zoek_Mijn: MENSEN DIE MIJ GEKEND HEBBEN
 De_naam_is: VELE NAMEN
 Leeftijd_Geb: 1943
 Land: NEDERLAND
 Email: SONJA120@KPNPLANET.NL

: IK VRAAG NIET VEEL, ALLEEN MAAR MENSEN DOOR HET HELE LAND DIE IETS OVER MIJ WETEN EN DE KONTAKTEN DIE IK DAAR MEE HAD, HEB HET HELE LAND DOORGEZWORVEN, MAAR TOT NU TOE HEB IK GEEN REACTIES ONTVANGEN, VRAAG ME DAN OOK AF BESTA IK WEL, ER ZAL TOCH WEL 1 IEMAND ZIJN DIE MIJ HEEFT GEKEND HEB IN VEEL KINDERTEHUIZEN GEZWORVEN DOE WEER EEN POGING ANDERS JAMMER DAN. MIJN LEEFTIJD IS NU 65 JAAR MISSCHIEN EEN AANKNOPINGS-PUNT LEES IN ANDERE ADVERTENTIES WAAR IK IN KINDERTEHUIZEN HEB GEZETEN. WIL HEEL GRAAG IETS HOREN VAN ENE JUFFR. PETRA WESTERHOF/HOVEN ZIJ WOONDE IN HEEMSTEDE HAD VEEL BROERS EN ZUSTERS WIE OH WIE HELPT MIJ . ALVAST BEDANKT BEN AL ZOLANG BEZIG.

 

 

 Mijn_Naam: m.j schoorl
 Ik_Zoek_Mijn: oorlogskind
 De_naam_is: truusje jansen
 Leeftijd_Geb: ongeveer van 1937
 Land: nederland
 Email: mj.schoorl@snelnet.net

ik zoek voor mijn schoonzus Adrie de Vlieger truusje jansen ze heeft in de oorlog bij de fam Bus gelogeerd en zal nu ongeveer 72 jaar zijn dat was in de Haarllemmermeer gemeent bennebroek.
graag een reactie

 

 

 Mijn_Naam: mies van raalte
 Ik_Zoek_Mijn: vriendin
 De_naam_is: greet vermeer
 Leeftijd_Geb: tussen 67 en 70 jaar
 Land: nederland
 Email: oostlander@scarlet.nl

 ik zoek greet vermeer ben bevriend met haar geweest toen wij beiden bij het tassen attelier in de roentgenstraat in rotterdam werkten ongeveer in 1958 of 1959

 

 

 Mijn_Naam: Jantje Warta
 Ik_Zoek_Mijn: mijn  eerste vriendje
 De_naam_is: Geert Dijk
 Leeftijd_Geb: ongeveer 68 jaar
 Land: nederland
 Email: jjketting@tiscali.nl

Ik ben op zoek naar mijn allereerste vriendje Geert Dijk. Hij woonde vroeger in Terapel, en daarna in Terapelkanaal.Hij heeft ook nog in Oude Pekela en Steenwijkerwold gewoond. Ik heb in Valthermond gewoond en ben daarna naar Amsterdam verhuisd, maar toen zat Geert in dienst, en hadden wij nog contact.Van mijn zus heb ik gehoord dat hij nu in Hoogaalen in Groningen moet wonen,zij is hem een paar jaar geleden nog tegengekomen in Delfzijl,en toen vertelde hij dat hij in Hoogaalen woonde, maar ik kan hem daar niet vinden.
Als iemand weet waar hij zich nu bevindt, zou ik het graag weten. B.v.d.Jantje Warta.

 

 

 Mijn_Naam: sjanet verweij
 Ik_Zoek_Mijn: vriendin
 De_naam_is: corry van  viegen
 Leeftijd_Geb: 54-55?
 Land: nederland(veenendaal)
 Email: jajalie_72@hotmail.com

 wie  kan  mij  helpen  corry  te  vinden ze woonde  vroeger  in  veenendaal en heeft  een  tijdje  in  huize  persein(maartesdijk)  gewoond  ze  was  een  blond  tenger  meisje  haar  broertje  heet  volgens  mij  coen wie  wat  weet  stuur  a.u.b.een  mailtje  b.v.b.dank

 

 

 

 

Hier uw oproepje?