Limburg

 

 Home

Uw oproepje  kunt u  hier plaatsen!

Home

 Mijn_Naam: Adrie van Unen
 Schoolnaam: Pr.Beatrixschool-Treebeek
 Periode: schoolverlater van 1955-1970
 Plaats: Treebeek
 Provincie: Limburg
 Land: Nederland
 Email: Radeun@Hetnet.nl

Ik zoek nog voor een reunie de volgende personen: Marijke Rorije,
Harry Burema, Marijke en Riet Damstra en alle anderen die in deze periode de school verlaten hebben.

 

 

 Mijn_Naam: maria degener
 Schoolnaam: Leeuwerveldschool
 Periode: 1966
 Plaats: reuver
 Provincie: limburg
 Land: nederland
 Email: maria.degener@hotmail.com


 Bericht: Ik ben op zoek naar mensen die in die tijd met mij in de klas hebben gezeten. Ik zoek namelijk klassefotoos uit die tijd,omdat ikzelf totaal geen enkele foto heb uit mijn kindertijd. Ik zat op de Leeuwerveldschool en de directeur heette meneer Hendrix. Het was een basisschool en een klasgenootje heette Rudi Hendrix,toendertijd was ik een schoolvriendinnetje van Sonja van de Kerkhof. Ik woonde toen op de parklaan 70.
Ik wil graag een vergoeding geven.
Bij voorbaat dank. 
gr.Maria

 

 

 Mijn_Naam: Walther Kusters
 Schoolnaam: Bisschoppelijke Kweekschool
 Periode: 1955-1960
 Plaats: Roermond
 Provincie: Limburg
 Land: Nederland
 Email: janine@spitz.nl


 Bericht: Oproep aan oud-leerlingen van de Bisschoppelijke Kweekschool voor jongens, Willem II-singel, Roermond, die nu 65-68 jaar oud zijn.
Nu ik binnenkort ga verhuizen, ga ik eindelijk mijn oude schoolboeken wegdoen. Het werd tijd! De oude studieboeken nog eens doorbladerend, stuitte ik op een lijst met namen van oud-klasgenoten van de schooljaren 1955-1960. Ik zelf ben in 1958 verhuisd van het internaat in Roermond naar de externe opleiding in Eindhoven. Maar hoe is het gegaan met mijn klasgenoten in Roermond? Hieronder hun namen, voor zover mij nog bekend: J. v.d. Sluys, J. Absil, Van Soest, B. Roncken, Luyten, Lemmen(s), W. Leumen(s), Griens, J. v. Kraay, F. Wingens, J. Simons, Geraeds, J. Laugs, B. Coffie(uit Aruba), B. Croes(uit Aruba), S. Veugelers, J. Steuten, J. Willems, Herman Jansen, L. Adams, G. Versleyen e.a. - Het waren dubbelklassen, namelijk 1A - 1B, 2A - 2B, enz. 
Ik zelf zoek vooral in de B-klassen. Allen, op drie na, waren afkomstig uit Midden- en Zuid-Limburg. De directeur van de school was toen: drs. Bours, en later Jansen. Als iemand nog meer namen weet,
dan graag bericht in verband met een! mogelijke reunie. 
Heel graag zou ik in contact komen met de genoemde en met niet-genoemde klasgenoten uit die tijd: klasgenoten van zo'n 50 jaar geleden:"WEL UIT HET OOG, NIET UIT HET HART". 
Graag brieven(niet per computer) aan: Walther Kusters, tot 1 december 2005: Burg. Wijnenstraat 14, 5721 AJ Asten, na 1 december 2005: Burg. Wijnenstraat 82, 5721 AK Asten.   

 

 

Naar Boven

Uw oproepje  kunt u  hier plaatsen!

Naar Boven

Home

Home