web page hit counters codes Free
<>
De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

Creatieve workshops

YVON VLAAR

Beeldende kunst

Ben je op zoek naar een leuke workshop,

alleen of met een groep?

Hier vind je tips en ideeën op een rij.

Op de dinsdag of woensdag is er altijd een plekje vrij waar jij kunt aanschuiven in mijn gezellige atelier! Het is van alle gemakken voorzien, gereedschap en materialen zijn in overvloed aanwezig. Voor koffie/thee, fris of zelfs een glaasje wijn wordt gezorgd, want naast het creëren van jouw kunstwerk is het namelijk óók de bedoeling dat jij een plezierige middag of avond hebt. Je hoeft echt niet artistiek begaafd te zijn om iets moois te maken,dit klinkt misschien een beetje makkelijk maar met de goede begeleiding kan ook jij zeer succesvol zijn.

Eigen werk!

Bestaat uit etaleren, decoreren en het geven van workshops.

Ik ben zeer in mijn sas in mijn eigen atelier, waar ik niet werk volgens de regels der kunst, maar door middel van kunst- en vliegwerk. Daarnaast werk ik graag met een vrolijke bonte mix van kleuren en humor. Ik vind het heerlijk en tegelijkertijd spannend om mij te laten leiden en inspireren door het moment van de dag. Hier gebruik ik mijn eigen fantasie als hulpmiddel, zonder doel. Dit maakt mijn werk alles behalve realistisch maar vrolijk en kleurrijk geschilderd.
Je hoeft echt niet artistiek begaafd te zijn om iets moois te maken.

een site vol creativiteit