web page hit counters codes Free
<>

Welkom

Ben je op zoek naar een leuke

workshop, alleen of met een

groep?

Yvon Vlaar beeldende kunst
Je hoeft echt niet artistiek begaafd te zijn om iets moois te maken, dit klinkt misschien een beetje makkelijk maar met de goede begeleiding kan ook jij zeer succesvol zijn. Op de dinsdag of woensdag is er altijd een plekje vrij waar jij kunt aanschuiven in mijn gezellige atelier!

Mijn werk!

Bestaat uit etaleren, decoreren en het geven van workshops. Ik ben zeer in mijn sas in mijn eigen atelier, waar ik niet werk volgens de regels der kunst, maar door middel van kunst- en vliegwerk. Daarnaast werk ik graag met een vrolijke bonte mix van kleuren en humor. Ik vind het heerlijk en tegelijkertijd spannend om mij te laten leiden en inspireren door het moment van de dag. Hier gebruik ik mijn eigen fantasie als hulpmiddel, zonder doel. Dit maakt mijn werk alles behalve realistisch maar vrolijk en kleurrijk geschilderd.

Mijn atelier:

Is van alle gemakken voorzien, gereedschap en materialen zijn in overvloed aanwezig. Voor koffie/thee, fris of zelfs een glaasje wijn wordt gezorgd, want naast het creëren van jouw kunstwerk is het namelijk óók de bedoeling dat jij een plezierige middag of avond hebt.
Meer info
De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.