De gelijkenis is zeer origineel en trefzeker, je zult versteld staan!

Fantasie & creativiteit

Inmiddels heb ik met veel bevlogenheid vele cursisten bij de nodige technieken mogen begeleiden die nodig zijn om tot een eigen vormgeving te komen. Je ziet tijdens de workshop dat iedereen iets anders maakt, hierdoor zul je ervaren hoe inspirerend en stimulerend dat werkt op je eigen fantasie & creativiteit. Ik bied jou de nodige hulp, materiaal en gereedschap, zodat jij iets kan maken wat jou een mooi kunstwerk oplevert!

Welkom

De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

Yvon vlaar beeldende kunst 

Workshop op dinsdag en woensdag

Op de dinsdag of woensdag is er altijd wel een plekje vrij waar jij kunt aanschuiven in mijn gezellige atelier. Je wordt tijdens deze workshop individueel en professioneel begeleid!  Voor koffie/thee, fris of zelfs een glaasje wijn wordt gezorgd. Want naast het creëren van jouw kunstwerk is het namelijk óók de bedoeling dat jij een plezierige middag of avond hebt! Ik ben in het bezit van een gezellige werkruimte waar iedereen welkom is! Het is van alle gemakken voorzien, gereedschap en materialen zijn in overvloed aanwezig, waaronder een keramiek oven en professionele airbrush.
Je hoeft echt niet artistiek begaafd te zijn om iets moois te maken, dit klinkt misschien een beetje makkelijk maar met de goede begeleiding kan ook jij zeer succesvol zijn. Tenslotte is iedereen uniek als het gaat om de combinatie van fantasie & creativiteit.

Alles voor jouw fantasie & creativiteit

“Iedereen is uniek als het gaat om de combinatie van fantasie & creativiteit.”


optoma