De gelijkenis is zeer origineel en trefzeker, je zult versteld staan!

Mozaïek project “de Mijmerbank”Ursem - 2018

De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

yvon vlaar
Het begon als een mooi idee naar aanleiding van een krantenartikel over het “social sofa project”.  Een prachtig landelijk mozaïek banken project.

A sky full of stars

Van "Blije Bank" naar "Mijmer Bank"
In samenwerking met de gemeente Koggenland wordt een tweede kunstproject in Ursem gerealiseerd. Een project waar alle inwoners uit Ursem, oud en jong, worden uitgenodigd mee te werken.
Opnieuw willen wij een bank mozaïeken, een bank die wij "Mijmer Bank" noemen. Een bank die wordt opgedragen aan iedereen die jíj nooit wil vergeten. Een bank waarop je in je eigen gedachten kunt wegzinken; De "Mijmer Bank" krijgt een prominente plaats in de Ruijtersstraat en wordt beplakt met symbolen die voor jou belangrijk zijn en je doen herinneren. Symbolen die jijzelf bedenkt en samen met onze hulp, met schitterend gekleurd glas mozaïek, op de bank plakt.
De plek waar de Mijmerbank wordt geplaatst, tegen struiken (met de rug naar visboer) uitkijkend over grasveld Ruijtersstraat
(25 augustus 2018 halen wij de nieuwe bank op in Grubbenvorst/Limburg)
Beeldende kunst
MOZAÏEKWEEK IN APRIL We gaan de bank mozaïeken in de week van 8 tot en met 14 april (week 15) in de zaal van de Rode Leeuw. Zet deze datum alvast in je agenda. Naast sterren komen er persoonlijke symbolen op de Mijmerbank. We hebben nog plaats voor een aantal symbolen. Wil jij ook een afbeelding mozaïeken voor iemand die jij nooit wil vergeten! Meld je dan snel aan! Stuur een bericht met als bijlage een afbeelding van jouw symbool naar e-mail: yvonvlaar@quicknet.nl Naast het mozaïek symbool kan je ook kiezen om een aluminium plaatje bij je afbeelding in de bank te verwerken. Dit plaatje kan bedrukt worden met een foto, afbeelding of zelfs met tekst, en dan ook nog in iedere gewenste kleur. Het plaatje kost € 12,50 naast de € 10 voor het mozaïeken van een afbeelding! We houden jullie de komende tijd regelmatig op de hoogte! Volg ons ook via onze Facebookpagina Blije Bank/ Mijmer Bank Ursem https://www.facebook.com/blijebankursem/. Het projectteam Mijmer Bank E-mail voor aanmelding en vragen: yvonvlaar@quicknet.nl