De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.
Mixed media is een kunstvorm waarbij je verschillende materialen in een logische of onlogische manier bij elkaar plaatst. Door te werken met lijm, een verharder en verf krijgt alles een vaste plek op het houten paneel. Het is een eenvoudige maar zeer fascinerende techniek en geschikt om buiten te hangen. De prijs van deze workshop bedraagt 25.00 per keer en is incl. materiaal.

Diverse workshops

Een stoere techniek die je op heel veel ondergronden kan toepassen, zoals bijvoorbeeld kunststof, hout en keramiek, maar ook op geschilderde oppervlakken, bijvoorbeeld in de vorm van een vaas, pot, beeld, cijfers of letters. De basis waarmee je werkt is een ware roest poeder. Het werkstuk is in één middag/avond te realiseren. De prijs van deze roest workshop bedraagt 47.50 en is incl. materiaal.

Roest look

Kitsch, kitsch en nog eens kitsch, op rommelmarkten vind je deze meuk nog volop. Letterbakken vol met aardewerk/porselein in de vorm van een beestje, schoentje, poppetje etc.. Misschien heb je nog een voorraad en weet je er geen raad mee? Neem mee, hoe leuk is het om deze vervlogen tijden thuis aan de wand te hebben! Ga dit (her)gebruiken op een manier die op een leuke wijze past in elk interieur! Voor meer info mail @YVON

Meuk is leuk

YVON VLAAR

Beeldende kunst & creatieve workshop