De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

yvon vlaar
Beeldende kunst
Dit kralenspel is gemaakt met het oog op een speelse maar tegelijk geconcentreerde creatieve manier. Oude en afgedankte sieraden, heerlijk om iets van te maken en prachtig om naar te kijken! Met een transparante lijm beplak je een torso, spiegel of een door jou zelf uitgekozen object met allerlei soorten kralen en ketting. Deze workshop kralen plakken kost €25.00 per middag of avond en is inclusief de kralen en veel ander voor de hand liggend materiaal!
Mixed media is een kunstvorm waarbij je verschillende materialen in een logische of onlogische manier bij elkaar plaatst. Door te werken met lijm, een verharder en verf krijgt alles een vaste plek op het houten paneel. Het is een eenvoudige maar zeer fascinerende techniek en geschikt om buiten te hangen. De prijs van deze workshop bedraagt 25.00 per keer en is incl. materiaal.
Een stoere techniek die je op heel veel ondergronden kan toepassen, zoals bijvoorbeeld kunststof, hout, keramiek, maar ook op geschilderde oppervlakken, bijvoorbeeld in de vorm van een vaas, pot, beeld, cijfers of letters. De basis waarmee je werkt is vloeibaar en een roest poeder geeft de LOOK. Het werkstuk is in één middag/avond te realiseren. De prijs van deze roest workshop bedraagt 47.50 en is incl. materiaal.
.
Creëer sfeer met uitgeknipt of gescheurd papier die met speciale lijm op een schilder doek van 40x50 cm. geplakt worden. Wat je hier voor kan gebruiken zijn: knipsels uit tijdschriften / kranten (tekst, foto's, advertenties), delen van originele foto's, (laser geprinte foto’s) tekeningen of album plaatjes gescheurde stukjes van een aquarel. Verder maak je het af met acrylverf, spuitverf en viltstiften. Deze plak workshop kost €17.50 per middag of avond en is inclusief materiaal!
Kitsch, kitsch en nog eens kitsch, op rommelmarkten vind je deze meuk nog volop. Letterbakken vol met aardewerk/porselein in de vorm van een beestje, schoentje, poppetje etc.. Misschien heb je nog een voorraad en weet je er geen raad mee? Neem mee, hoe leuk is het om deze vervlogen tijden thuis aan de wand te hebben! Ga dit (her)gebruiken op een manier die op een leuke wijze past in elk interieur! Voor meer info mail @YVON