De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

Keramiek

Boetseren met klei is een heerlijke ontspannende bezigheid!

Jouw handen zijn hierbij het belangrijkste gereedschap. Geef vorm aan klei, kneed en modelleer het. Voor iedereen die nog nooit, of maar een klein beetje met klei gewerkt heeft. Naast wat kleine technische tips is de aandacht voor het ontwikkelen van jouw creativiteit het belangrijkste, leer kijken naar dingen en zoek naar je eigen inspiratie bron. Ervaring is niet noodzakelijk! ontdek je talent… Hier een aantal ideeën op een rij, alles voor jouw fantasie & creativiteit. De kosten van de keramiek workshop bedragen 22,50 euro per middag of avond.
Dame in badpak Ga met klei een dame met dikke billen vormen, hoedje of badmuts op of laat je toch liever de haartjes los? Na het bakken en glazuren wordt ze op een houten plankje bevestigd zodat je haar makkelijk kunt ophangen!
Bloemen Rol de klei uit en vorm met de hand een bloem. Leuk resultaat en niet moeilijk! Op een stok of gewoon op de grond. Fleurig en kleurig!

Bolvormen

Een te gekke uitdaging! Iets voor jou? Werk met klei en een gips-mal en vorm hiermee een bol. Bouw verder met klei, duw, knijp en boetseer, vorm naar hartenlust!

YVON VLAAR

Beeldende kunst & creatieve workshop