De gelijkenis is zeer origineel en trefzeker, je zult versteld staan!

Kerst workshops net even anders

Met kerstmis houden we van gezelligheid en maken we mooie dingen voor in huis. Van bestaande en uiteenlopende materialen  iets creëren wat tot jou verbeelding spreekt, dat zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten om te komen tot de hier afgebeelde resultaten. Of je nu van gek of uitbundig houdt, van kleur of stijl, de eindresultaten zijn geweldig!
“So here it is Merry Xmas everybody's having fun”( Slade )

Kerstplank

Deze sfeervolle kerst plank is 20 x 50 cm.  je werkt met een basis van mooi sierlijk glaswerk wat voor een prachtige transparantie zorgt. De plank is met een kant look bespoten en krijgt hierdoor een barok-achtige uitstraling! Verder werk je met kerstballetjes, kralen, sierdraad, ketting, bloemen en nog heel veel andere kerst-decoraties.

Kerst torso

Bij deze workshop is het materiaal gebruik zeer divers, het is tenslotte kerst en alles mag over de top, gebruik wat je leuk vind en kleed haar aan met voile, kant, kralen, sjaaltjes, zijde bloemen, sieraden, kerst ballen, ketting, veren, sneeuw deken, wol, glitter ect.

Trash tree

Het prikkelt je fantasie, je kunt gebruik maken van alles wat je maar bedenken kan om tot een kleurrijk kunstwerk te komen. Hiervoor heb ik kleine frames gemaakt in de vorm van een kerst boompje. Maak gebruik van kerst decoraties, plastic beesten, bloemen, brillen, kerst balletjes, kralen snoeren, gekleurde rietjes, knex,dobbelstenen, duplo, knikkers, veren, engeltjes, schelpen, viltstiften, frisdrank doppen, knijpers,krulspelden, sleutel hangers, poppen, lego, haarspelden, kerstmannetjes, poppen schoentjes, horloges etc.

Paper Tree

Dit gezellige boompje bestaat uit stevige kartonnen ringen en wordt op een smalle sier pot geplaatst. In de openingen breng je kleine decoraties aan en de lichtjes worden daarbij natuurlijk niet vergeten. 
De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

Yvon vlaar  beeldende kunst