De workshops worden gegeven op: dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

Yvon Vlaar Beeldende kunst

Kerst

Kerstplank Een grove plank van 20 x 50 cm. gespoten in een barok look. Hier zorgen kleine kerst-decoraties voor de uitstraling en kleur, en ook kaarsjes worden hierbij zeker niet vergeten.

Workshop duurt ca.. 3,5 uur en kost €42,50

klik hier voor meer foto’s

Met kerstmis houden we van gezelligheid en maken we mooie dingen voor in huis. Van bestaande en uiteenlopende materialen iets creëren wat tot jou verbeelding spreekt, dat zijn de belangrijkste ingrediënten om te komen tot de hier afgebeelde resultaten. Of je nu van gek of uitbundig houdt, van kleur of stijl, de eindresultaten mogen er allemaal zijn!

Houten kerst paneel

Een houten kerst paneel van 50 x 40 cm. Is beplakt met takjes, knoopjes, kralen, en nog heel veel meer klein (kerst) spul. workshop duurt ca. 1,5 á 2 uur en kost €42,50

klik hier voor meer foto’s

maar dan wel anders!
Trash tree Dit prikkelt je fantasie! Hierbij gebruik je van alles wat je ook maar bedenken kan om tot een kleurrijk kerst kunstwerk te komen. De basis is een klein frame in de vorm van een kerst boompje, Gewapend met een lijmpistool en een waanzinnige zooi, creëer je een kerstboompje die compleet “out of the box is” en natuurlijk kunnen er lichtjes in.

Workshop duurt ca.. 3,5 uur en kost €47.50

klik hier voor meer foto’s

Lady christmas Leef je uit en geef deze dame de kerstlook die bij jou past, ga haar stylen, met stof, sneeuw, lint, ketting, ballen, takjes, kleine kerst decoraties etc.. Het kan stijlvol, uitbundig of juist ingetogen,

Workshop duurt ca.. 3,5 uur en kost €49,50

klik hier voor meer foto’s

Rudolph The Red Nosed Reindeer Het hertenkopje op een steigerdeel van 20 x 40 cm. met verf, lijm en kralen geef je er vorm en kleur aan.

workshop duurt ca. 1,5 á 2 uur en kost €20,00

klik hier voor meer foto’s

Rudolph The Red Nosed Reindeer Deze stoere hertenkop wordt met warme kleuren acrylverf op een paneel van ruig hout geschilderd.. De afmeting hiervan is 40 x 50 cm.

workshop duurt ca. 3 uur en kost €35,00

Kerst engel op doek 40x50cm.

met penseel en spons laat je deze engel zweven op je doek.

workshop duurt c..a. 3 uur en kost €30,00

klik hier voor meer foto’s