De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

yvon vlaar
Beeldende kunst
Het vrouwenlijf inspireert en fascineert, beplak haar naar hartenlust tot ze straalt in al haar vrouwelijkheid. Een torso beplakken met stukjes gekleurd glas, aardewerk, porselein en spiegeltjes, geef haar kleur en vorm, maak haar sierlijk of elegant, een parel die past in ieder interieur. Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief de torso, het gebruik van: gereedschap, mozaïek materiaal, lijm en voegsel.

Een portret mozaïek!

Met deze unieke workshop is het voor jou mogelijk een blijvende herinnering van je partner, vriend/vriendin, vader/moeder, kind/kleinkind, broer/zus, huisdier of idool te maken. Deze workshop kost €17.50 per middag/avond. Incl. foto bewerking, mozaïek materiaal, lijm en voeg. Een geweldige eyecatcher voor aan de wand!

De gelijkenis is trefzeker!

• Mail mij de foto die je wilt mozaïeken. Let op! foto wel van goede kwaliteit. • foto wordt bewerkt. • Na goedkeuring teken ik de foto op het paneel. • je kan direct beginnen!

Mozaïek workshop

Iets mozaïeken voor aan de muur of in de tuin.

een vis voor bij de vijver. een grote vlinder aan de schutting. een gekko aan de muur Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief het gebruik van: gereedschap, mozaïek materiaal, lijm en voegsel.
Door het in verband leggen van kleine stukjes steen, glas of marmer, al dan niet in verschillende kleuren, met wel of geen patroon, maak jij van jouw object een prachtig mozaïek werk. Uiteraard bied ik jou hulp bij het uitwerken van een patroon en bij het kiezen en samenstellen van de kleuren.

Torso’s

Tafeltje

Door het in verband leggen van kleine stukjes steen, glas of marmer, al dan niet in verschillende kleuren, met wel of geen patroon, maak jij van jouw object een prachtig mozaïek werk. Als je het oude tafeltje een beetje saai vindt en je woonkamer op wil frissen. Uiteraard bied ik jou hulp bij het uitwerken van een patroon en bij het kiezen en samenstellen van de kleuren. Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief het gebruik van: gereedschap, mozaïek materiaal, lijm en voegsel.

Vazen, schalen en bollen

Een vaas, schaal of bol beplakken met stukjes gekleurd glas, aardewerk, porselein en spiegeltjes. Geef met vorm en kleur een totaal andere look aan jouw onderwerp. Uiteraard bied ik jou hulp bij het uitwerken van een patroon en bij het kiezen en samenstellen van de kleuren. Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief het gebruik van: gereedschap, mozaïek materiaal, lijm en voegsel.

Naambord of huisnummer

Voorbeelden Voeginstructie

Muurkruipers en tuindieren

Voorbeelden Voorbeelden Voorbeelden Voorbeelden
Door het in verband leggen van kleine stukjes gekleurd mozaïek, met wel of geen patroon, maak jij een prachtig naambord of huisnummer. Je mozaïek ontwerp wordt op gelijmd trespa, dit materiaal is vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden. Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief trespa plaatje, mozaïek materiaal, de lijm en voegsel.
Voorbeelden