De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

yvon vlaar
Beeldende kunst
Het vrouwenlijf inspireert en fascineert. Beplak een torso met glas, aardewerk, porselein en spiegeltjes, geef aan deze kleur en vorm en maak haar sierlijk of elegant. Kortom, plak naar hartenlust tot dat ze straalt in al haar vrouwelijkheid. Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief : de torso, mozaïek materiaal, de lijm & voeg.

Een portret mozaïek!

Met deze unieke workshop is het voor jou mogelijk een blijvende herinnering van je partner, vriend/vriendin, vader/moeder, kind/kleinkind, broer/zus, huisdier of idool te maken.
Deze workshop kost €17.50 per middag/avond. Incl. foto bewerking, het optekenen, mozaïek materiaal, lijm en voeg.

De gelijkenis is trefzeker!

• Mail mij de foto die je wilt mozaïeken. Let op! foto wel van goede kwaliteit. • foto wordt bewerkt. • Na goedkeuring teken ik de foto op het paneel. • je kan direct beginnen!

Mozaïek workshop

Wil je iets mozaïeken voor aan de muur of schutting. een vis voor bij de vijver. een grote vlinder aan de schutting. een gekko aan de muur
Door het in verband leggen van kleine stukjes steen, glas of marmer, al dan niet in verschillende kleuren, met wel of geen patroon, maak je van jouw object een prachtig mozaïek werk. Uiteraard bied ik jou hulp bij het uitwerken van een patroon en bij het kiezen en samenstellen van de kleuren.
Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief het gebruik van: gereedschap, mozaïek materiaal, serviesgoed, spiegels tegels, glas kralen, steentjes, gekleurd glas etc. lijm, en voegsel.
Wil je een tafeltje updaten met een leuke look? Als je de oude tafel een beetje saai vindt en je woonkamer op wil frissen, kan je dit doen.
een bloempot, vaas of een bol voor in de tuin, het kan allemaal.
Je mozaïek ontwerp wordt op trespa gelijmd Trespa is vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden.
Deze workshop kost €17.50 per keer en is inclusief trespa plaatje, mozaïek materiaal, de lijm & voeg.