De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

yvon vlaar
Beeldende kunst
Om te schilderen op een doek heb ik een methode bedacht die zeer succesvol is! Dit maakt het voor jou mogelijk om gelijk te beginnen met verf en penseel, daarnaast geef ik jou uiteraard tips en aanwijzingen. Ervaring wordt niet of nauwelijks van je verwacht, en het eind resultaat is echt verbluffend! Hoe het werkt? Mail mij een afbeelding van iets wat jij graag zou willen schilderen en geef ook even door hoe groot je het doek wilt hebben. Het doek, de verf en penselen staan voor je klaar! De prijs van het schilderen (exclusief doek) is € 17,50 per middag/avond en is inclusief het optekenen de verf, koffie/thee, fris en zelfs voor een glaasje wijn wordt gezorgd. Op de dinsdag of woensdag is er altijd een plekje vrij, waar jij kunt aanschuiven in mijn gezellige atelier!
Deze methode maakt het voor jou mogelijk een portret te schilderen! Het is niet moeilijk! En natuurlijk geef ik jou tips en aanwijzingen. Schilder vanaf een foto een blijvende herinnering van je partner, vriend/vriendin, vader/moeder, kind/kleinkind, broer/zus, huisdier of idool. Mail mij een foto, let er wel op dat de foto van een goede kwaliteit is! Na goedkeuring kiezen we de afmeting van het doek en het zal getekend en wel voor je klaar staan. De gelijkenis is zeer origineel en trefzeker, je zult versteld staan! De prijs van het portretschilderen ( exclusief doek ) is € 20,00 per middag/avond
Leef je uit en ga aan de slag zonder plan of uitgewerkt idee! Je werkt met frisse heldere kleuren spuitverf en een pasteuze acrylverf. Prachtig en kleurrijk aan de wand, een eenvoudige techniek met een geweldig eindresultaat! Daarbij erg leuk om te creëren! De prijs van deze spetter workshop ( exclusief doek ) is € 22,50 per middag/avond.
Door op hout te schilderen krijg je een stoere en robuuste uitstraling door de dikte van de planken. Deze workshop is € 25,00 per keer en is inclusief het houten paneel en de verf.

Schilder workshop speciaal voor jou.

Deze uitbundige dame is op een katoenen doek van 50x70 cm. getekend. Hierbij gebruik je: acrylverf; spuitverf; verf spetters & klodders. De prijs van deze uitbundige workshop ( exclusief doek ) is € 22,50 per middag/avond.
dit schilderij heeft een afmeting van 80 x 100 cm. en was in vijf avonden klaar.

Spuit, spetter en kledder

Schilderen op hout

Object beschilderen

Uitbundige dame

Je kan beschilderen wat jij wilt, van te voren een tekening of helemaal naar eigen idee en creatief inzicht. Denk aan een beeld, tafeltje, oude fiets, kandelaar, torso, gitaar, houten stoel, etc. Ik bied je de nodige hulp, materiaal en gereedschap, zodat jij iets kan maken wat jou een mooi kunstwerk oplevert! Hierbij gebruik je: acrylverf in vele kleuren; medium (dikke pasta) om een reliëf te creëren; stiften om strakke lijnen te maken / spuitverf; lak om je werk prachtig te laten glansen. De prijs van het schilderen is € 17,50 per middag/avond.
Voorbeelden Voorbeelden

Portretschilderen

Voorbeelden Voorbeelden Voorbeelden Voorbeelden
(in twee, hoog uit drie keer klaar )