De workshops worden gegeven op:

dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur / dinsdag- en woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur

Voor groepen zijn andere dagen en tijdstippen mogelijk.

yvon vlaar
Beeldende kunst
Om te schilderen op een doek heb ik een methode bedacht die zeer succesvol is! Dit maakt het voor jou mogelijk om gelijk te beginnen met verf en penseel. Daarnaast geef ik jou uiteraard tips en aanwijzingen. Ervaring wordt niet of nauwelijks van je verwacht, en het eind resultaat is echt verbluffend! Hoe het werkt? Mail mij een afbeelding van iets wat jij graag zou willen schilderen en geef ook even door hoe groot je het doek wilt hebben. het doek, de verf en penselen staan voor je klaar! De prijs van het schilderen (exclusief doek) is €17.50 per middag/avond en is inclusief het optekenen de verf, Koffie/thee, fris en zelfs voor een glaasje wijn wordt gezorgd. Op de dinsdag of woensdag is er altijd wel een plekje vrij waar jij kunt aanschuiven.
Deze methode maakt het voor jou mogelijk een portret te schilderen! Het is niet moeilijk! en natuurlijk geef ik jou tips en aanwijzingen. Schilder vanaf een foto een blijvende herinnering van je partner, vriend/vriendin, vader/moeder, kind/kleinkind, broer/zus, huisdier of idool. Mail mij een foto, let er wel op dat de foto van een goede kwaliteit is! Na goedkeuring kiezen we de afmeting van het doek en het zal getekend en wel voor je klaar staan. De gelijkenis is zeer origineel en trefzeker, je zult versteld staan! De prijs van het portretschilderen (excl. doek) is €20.00 per middag/avond
Leef je uit en ga aan de slag zonder plan of uitgewerkt idee! Je werkt met frisse heldere kleuren spuitverf en een pasteuze acrylverf. Prachtig en kleurrijk aan de wand, een eenvoudige techniek met een geweldig eindresultaat! daarbij erg leuk om te creëren! deze spetter workshop komt op €22.50 per middag/avond en is exclusief het doek.
Door op hout te schilderen krijg je een stoere en robuuste uitstraling door de dikte van de planken. En de nerf in het hout zorgt voor een heel andere structuur. Deze workshop is €25.00 per keer en is inclusief het houten paneel en de verf.

Schilder workshop speciaal voor jou.

Deze uitbundige dame is op een 3d katoenen doek van 50x70cm. getekend, Je werkt hier met: acrylverf voorzien van spuit dopje, spuitverf verf druppels klodder verf
Deze workshop komt op €22.50 per middag/avond en is exclusief het doek. ( in twee, hoog uit drie keer klaar )
dit schilderij heeft een afmeting van 80 x 100 cm. en was in vijf avonden klaar.
De prijs van het schilderen is €17.50 per middag/avond
Laat je maar helemaal gaan! Denk aan een (tuin) beeld, tafeltje, oude fiets, kandelaar, torso, gitaar, houten stoel, etc. Je kan er op schilderen wat je wilt, van te voren een tekening of helemaal naar eigen idee en creatief inzicht. Ik bied je de nodige hulp, materiaal en gereedschap, zodat jij iets kan maken wat jou een mooi kunstwerk oplevert! acrylverf in vele kleuren aanwezig medium (dikke pasta) om een reliëf te creëren stiften om strakke lijnen te maken / spuitverf lak om je werk prachtig te laten glansen.